Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

The Working Home

När gränsen mellan privat- och yrkeslivet är flytande, så söker vi ett mer balanserat sätt att leva och arbeta. Vi lever allt mer ett 24/7 liv, hemmet har blivit ett kontor och kontoret blir som ett andra hem?

När gränsen mellan privat- och yrkeslivet är flytande, så söker vi ett mer balanserat sätt att leva och arbeta. Vi lever allt mer ett 24/7 liv, hemmet har blivit ett kontor och kontoret blir som ett andra hem.

Definiera arbetsutrymmet genom att använda färg med dynamisk design.

 

Vi behöver vackra ytor för att arbeta hemma och ny inspiration för att skapa dessa. Nordsjö har tagit fram kulörpaletten nedan för att hjälpa dig att skapa olika zoner i hemmet.

 

Working Home 4
Working Home 4

 

Zonindelning är ett måste för den som vill skapa en avskild arbetsplats i hemmet. Här har vi målat en del av väggen i en kontrastkulör som skapar fokus och ger en elegant inramning till ett skrivbord. Idealisk för små utrymmen.

Kontrastkulörer är ditt bästa verktyg för att skapa ett utrymme som inspirerar till både arbete och lek. I en värld av smartphones och surfplattor är behovet av en flexibel arbetsplats ständigt relevant.

 

Working Home 2
Working Home 2

 

“Skapa ett flöde där du både kan sitta framför datorn och finna plats för vila. Eller skapa specifika utrymmen med hjälp former eller som här med en kulörruta på väggen för att tydligt märka ut arbetsplatsen. Jag har använt en stark ockra för att skapa en avskild skrivbordszon, utan att för den skull förvandla hela rummet till ett arbetsrum.. För att du ska få en uppfattning om kulörerna på din vägg, ladda ner appen Nordsjö Visualizer.”

Marieke Wielinga
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Så hur man använder dem

Hämtar data, vänta...