Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Ljusblått tak i vardagsrummet, med neutrala väggar och stora välvda fönster
Inled en ny fas med Bright SkiesTM

Inled en ny fas med Nordsjö Årets färg 2022

Bästa sättet att återskapa ditt hem? Med ett nytt förhållande till kulör. Tillsammans med Bright SkiesTM – Nordsjö Årets färg 2022 – ger Salon-paletten dig alla ingredienser du behöver för en nystart...

Ta de luftiga nyanserna hos Nordsjö Årets färg, Bright Skies™, blanda med de mjuka vita och varma neutrala tonerna i Salon-paletten, och du har det perfekta receptet för nyskapande. Dessa är nyanser som kan skapa en ny bakgrund i vilket rum som helst – en tom duk som du kan bygga vidare på - på vilket sätt du själv vill. Kulörerna används enskilt eller i kombination och är en utmärkt utgångspunkt för ett dekorativt schema eftersom de passar så bra till allt. 

De är neutrala, lätta och luftiga och kan lysa upp alla utrymmen, oavsett om detta är traditionellt eller modernt, minimalt inrett eller fyllt med en eklektisk blandning av föremål. 

För att förvandla ditt hem till en plats där du kan välkomna nya idéer och känna dig redo för allt rekommenderar vi dig att ta en titt på dessa inspirerande sätt att använda kulörerna runt om i huset eller lägenheten...

1. Fräscha upp ett vardagsrum med en tvåfärgad look

Ljusblå panel och fönsterram i vardagsrummet med neutrala väggar

Skapa en inbjudande plats för samtal genom att rama in en avslappnad sittplats med en ny ram i Bright Skies™. Det finns ingen anledning att hålla sig till platta kulörplan – en svagt böjd båge kommer att göra ett rum mer intressant. Och att måla hyllor i vitt eller ljusneutralt gör dem redo för vad som helst – böcker, blommor eller helt enkelt en samling av de saker du älskar mest. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Bright Skies T0.10.70 COTY22
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

2. Vidga ditt sovrums horisonter

Sovrum målat i ljusblått, med stol i trä och skulptur

Återskapa en känsla av oändlig himmel genom att måla ett sovrum i omslutande blått med Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™. Att använda samma färg för väggar och tak är ett smart sätt att sudda ut ett rums gränser och få det att kännas mer rymligt. Att tillföra föremål i naturliga toner och texturer kompletterar looken. 

Vilka kulörer - kulörnamn och kulörkod? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

3. Ge ditt kök en ny inriktning

Vitt kök med panel i blått på väggen

Att måla köket i luftiga, neutrala kulörer gör det fräscht, anpassningsbart och enkelt att inreda. Och varför inte lägga till ett färgstänk i utrymmet med en modern panel i Nordsjö Årets färg, Bright Skies™? Detta kommer inte bara att tillföra intresse till ett vanligt stänkskydd, det kommer dessutom att bidra till att hela rummet känns energiskt och framåtblickande. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89

4. Definiera din arbetsyta med kulör

Arbetsyta med hyllor mot vägg i neutrala färger och en blå panel på ena sidan

Applicera de mjuka, neutrala tonerna i paletten i lager för att skapa den perfekta arbetsytan för hemmet. Dessa är lätta, luftiga och varma, de fungerar bra tillsammans och kan skapa en lugn och modern bakgrund för alla kontorsmöblemang. Lägg till en ton av Bright Skies™ för att ge looken liv. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

Hämtar data, vänta...