Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Tips, råd och inspiration för alla dina utomhusprojekt

Sommaren är för oss flesta en underbar period. Några varma och ljusa månader om året då vi kan vara ute och njuta av grönska och sol. Har du hus och trädgård är detta också perioden då du blir medveten om vad som behöver göras vid. Kanske är det stora projekt som fasaden eller kanske lite mindre projekt som terras, dörr eller fönster? Oavsett vad som behöver göras så har vi allt för ditt projekt här.

Vackra uteplatser hos @aimforhappiness @greatshotsbynumber10 @ma_bick

Hus, fönster, dörr, terrass och staket utsätts för väder och vind året om men det är bara under de varmare månaderna vi kan fixa iordning dessa utsatta områden. Stora investeringar har gjorts i era bostäder, tänk därför på hur viktigt det är att kontinuerligt också underhålla fasaden oavsett om den är gjord av trä eller puts. 

Utemöbler, dörr och fönster hos @tjugondehusknuten, @lapptussan och @villalovudden 

På denna sida ger vi allt från kulörinspiration till konkreta tips kring hur du målar om – oavsett om det är din fasad, terrass eller trädgårdmöbel. Så scrolla ner och inspireras av alla tänkbara kulörer och lär dig allt om hur du för- och efterbehandlar samt målar om dina värdefulla och kära utomhusprojekt.

Välg fasadfärg

Inspiration till din trädgård och utomhuspyssel

Tips och råd från våra experter

Måla om huset i sommar?

Nu är det säsongsstart för att tvätta ditt hus och terrass. Klicka här för att få tips&råd om både ditt förarbete men också det roligaste av allt - MÅLNINGEN

Tvätta innan du målar

Färg och kulör utomhus

Hämtar data, vänta...