Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Ljusblått entrégolv i rum med öppen planlösning
Använd kulör för att dela upp din boendeyta

Skapa ett flexibelt hem med Nordsjö Årets kulör

Flexibla hem med många syften behöver interiörer som kan hjälpa dem uppfylla en mängd funktioner, från fristad till familjehem och kontor. Workshop-paletten har just denna multifunktionella funktion. Prova dessa fyra inredningsförslag tillsammans med Nordsjö Årets färg, Bright SkiesTM, och kulörer från i Workshop-paletten.

Idag mer än någonsin finns det ett krav på att våra hem ska vara allt för oss – kontor, skola, restaurang, bio, fristad – så därför behöver vi kulörer som kan stödja denna multifunktionella roll. Workshop-paletten - med sina glada, ljusa toner - är idealisk för ett multifunktionellt utrymme. Dessa nyanser är positiva och kompletterande – de fungerar fantastiskt tillsammans med Nordsjö Årets färg, Bright Skies™ och kan kombineras på en mängd olika sätt. 

Workshop kulörerna är perfekta för sk ”color blocking”, d v s att addera en oväntad kulör som kontrast i inredningen. Som en accent, eller på en liten vägg eller färgglatt område på väggen t ex en cirkel eller kvadrat. 

Prova dessa fyra dynamiska inredningsidéer med Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™ och Workshop-paletten.

1. Skapa ett multifunktionellt vardagsrum

Gula och ljusblå väggar i vardagsrum med alkov

Mot en bakgrund av luftiga Bright Skies™ blir kulörerna i Workshop-paletten perfekta för att plocka ut arkitektoniska detaljer eller funktionella områden. Denna vägg med sina infällda hyllor på vardera sidan är utmärkt i solgult och blir mittpunkten i ett bekvämt vardagsrum, med ett modernt och anpassningsbart förvaringsutrymme för böcker, keramik, arbetsmappar och konstverk. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod?

Nordsjö cobra bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

2. Använd kulör för att ge känsla av ett större utrymme i ett sovrum

Gegevens worden opgehaald. Wacht een paar seconden en knip of kopieer vervolgens opnieuw.

Använd kulör på ett smart sätt i kompakta sovrum för att få utrymmet att kännas större. Väggar målade i ljusa och luftiga Bright Skies™ gör att rummet känns expansivt, medan en sänggavel med kulöreffekt i ljusa Workshop-kulörer skapar ett fantastiskt uttryck utan att ta upp plats. Med samma nyanser på sängkläder och kuddar blir resultatet fräscht, avkopplande och sammanhängande. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Nordsjö terra flame D3.32.55
Nordsjö cobra bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Spiced Honey E4.22.49
Dark Montpellier F6.55.54
Dusky Dijon S7.19.59

3. Måla ett stänkskydd

Gegevens worden opgehaald. Wacht een paar seconden en knip of kopieer vervolgens opnieuw.

När köket fungerar som både kontor och lekrum kanske du vill liva upp det en aning. Tillför lite kulör så att det känns som om en plats där hela familjen kan tillbringa tid tillsammans - oavsett om man lagar mat, kopplar av eller leker. Att använda remsor av Workshop-kulörer bakom skåpen är ett smart sätt att definiera nyttoområdet utan att använda glas eller kakel. Använd en fettbeständig färg, t.ex. Nordsjö EasyCare, som motstår matlagningsfläckar och kan rengöras utan att färgen bleknar. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Nordsjö terra flame D3.32.55
Nordsjö floating petal B6.05.73
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Nordsjö pale clover J3.14.63
Dark Montpellier F6.55.54

4. Äta, arbeta och leka på en matplats

Bibliotek med ljusblå väggar och höga fönster

Ingenting utgör en bättre bakgrund för ett multifunktionellt utrymme än de friska, luftiga tonerna hos Bright Skies™, Nordsjö Årets färg 2022. Förutom att få ut det mesta av dagsljuset kan den hjälpa till att skapa lugn och tydlighet i ett hektiskt familjeutrymme, oavsett vad detta används till. 

Vilka kulörer? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

Hämtar data, vänta...