Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Mellangröna väggar med fönsterkarm målad i blått
Ta in utomhusmiljön genom gröna och blåa kulörer

För in Bright Skies™ i hemmet med Nordsjö Årets färg

Öppna ytor, frisk luft, utomhusmiljöer – vårt behov av naturen har aldrig varit så påtagligt. Tillsammans med Nordsjö Årets färg 2022 Bright Skies™, kan de trendiga gröna och blå kulörerna i paletten Greenhouse ge alla rum en känsla av samhörighet med naturen. Här följer fyra enkla sätt att använda den...

Att känna samhörighet med naturen är bra för själen. Oavsett om du bor på landet eller i stan kan du föra in naturens fräschhet i ditt hem genom gröna nyanser, dagsljus och färg. 

Nordsjö Årets färg 2022 Bright Skies™, är en lätt, luftig och livsingjutande nyans som omedelbart fräschar upp din hela eller delar av ditt hem. Den fungerar helt naturligt tillsammans med kulörer i Greenhouse-paletten – en palett full av nyanser inspirerade av vår omvärld, från mossgrönt till naturliga neutrala nyanser. 

Oavsett om du väljer att använda bara en eller två nyanser - eller lägger ett flertal nyanser i lager ovanpå varandra - kommer dessa färgkombinationer att ge alla utrymmen en frisk fläkt och frammana naturens positiva krafter.

1. Förvandla ditt tak till en himmel

Ljusgröna väggar med innertak målat i blått

Tak målas ofta i skarpt vitt, men varför inte välja en kulör istället? Bright Skies™ ger en lätt och luftig känsla av oändlig rymd i alla rum och är det perfekta valet för innertaket. Prova att kombinera den med svala, lugna väggar i en ljusgrön nyans från Greenhouse-paletten för en frisk, omhuldande känsla som maximerar dagsljuset. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Nordsjö Wilton blue R1.10.65
Nordsjö fresh foliage UN.00.86
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

2. Skapa samhörighet genom färg

Sovrum med grönmålad dörr och väggar i blått

Ge sovrummet en fräsch och öppen känsla med Nordsjö Årets färg och kulörer i Greenhouse-paletten. Genom att använda mjuka gröna och gråblåa nyanser på väggarnas nedre delar samt på träpaneler, och genom att måla en övre del i Bright Skies™, riktar du betraktarens ögon uppåt och skapar en känsla av extra rum. Blanda in naturliga accessoarer och växter för den ultimata oasen.

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Denim Drift S0.10.50
Nordsjö khaki mists F3.28.38

3. Lek med kulörer i köket

Kök med öppna hyllor mot bakgrundsvägg i blått och grönt

Öppna hyllor har en större effekt i ett kök eller på en matplats när de monteras på en färgstark vägg. Greenhouse-kulörer mot Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™, skapar här en uppfriskande bakgrund för en enkel hyllenhet. Dessa toner av himmel, gräs, löv och växter är också perfekta för att balansera inredning i naturmaterial, till exempel trä och handtillverkad keramik. 

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

4. För in utomhusmiljön på kontoret

Skrivbord mot ljusgrön tegelstensvägg med blå ram

Luftiga, naturliga färger fungerar bra på ett hemmakontor eftersom de mjukar upp det som kan vara ett högteknologiskt utrymme. Välj de ljusare nyanserna i Greenhouse-paletten för att få maximalt av det naturliga dagsljuset, och rama in din arbetsyta med en ram i Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™, om du vill tillföra en upplyftande, uppfriskande känsla.

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod? 

Nordsjö horizons S9.03.81
Tranquil Dawn J5.03.71
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

Hämtar data, vänta...