Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Sätt färg på fantasien på barnrummet
av og for barnen

9 av 10 barn får inte själva bestämma hur deras rum ska se ut. Det tycker vi är synd, för det innebär ju att vi går vi ju miste om barnens fantastiska tankar och idéer. Samtidigt förstår vi att önskemålen från de små inte alltid är fullt realistiska, så det gäller att hitta en bra balans. Och det är det precis det som Drömrummet erbjuder – en brygga mellan barnets fantasi och hemmets förutsättningar. Kul, spännande och barnsligt enkelt. Prova själv!

sa gar det till
  1. Ladda ner och skriv ut en eller flera stenciler med barnrum nedan. Alla stenciler finns även samlade i en målarbok i din Nordsjö Idé & Design-butik. 

  2. Genom att sätta färg och mönster på rummets väggar och tak, samt rita in eventuell inredning, skapar barnet sitt drömrum. Rummet som hittills bara existerat i fantasin. 

  3. Lämna in skissen i en Nordsjö-butik. Här tolkar personalen barnets vision och översätter den till konkreta tips och inspiration. Självklart kan du och ditt barn tolka teckningen på egen hand om ni föredrar det. 

    Lycka till! 
Målarbok A4

Dags att göra barnens röst hörd

En ny undersökning visar att 9 av 10 barn inte själva får välja hur deras rum ska se ut. Med Drömrummet vill vi göra det enklare för barnen att framföra sina önskemål.

Barnens kulörkarta

Var kan man köpa färg och kulör till drömrummet?

 

Hämtar data, vänta...