Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Rött - Romantiken och kärlekens färg

Passion är en del av den stora dragningskraften hos röd.


Rött kan inge starka känslor till ditt hem. Det är inte bara en kulör som symboliserar styrka och energi - utan det är även kärlekens färg. Rött får oss att tänka på passion, romantik och kärlek. 

Vi är alla olika. Vi har olika personligheter och olika stilar. Detta avspeglas ofta i kläderna vi bär, musiken vi lyssnar på och i de rum som vi kallar för våra. Vi fyller våra hem med människor vi älskar, detaljer vi gillar och kulörer som faller oss i smaken. Det finns något fint i det, att kunna visa vem man är genom färg och kulör.

Den röda och rosa paletten - som kan användas i hemmets alla rum - bjuder på otroligt många fina nyanser att välja mellan. Så här gäller det bara att hitta sin egen favorit och sen skapa en skön passionerad harmoni i rummet. 

Är ditt kök redo för lite ny färg? Köket - hemmets hjärta som det även kallas - är verkligen familjens samlingspunkt där man både kan duka upp en god middag, sköta läxläsningar, föra djupa samtal med vänner och respektive och njuta av dagens alla goda måltider.

Så varför inte lägga ner lite extra tid och energi på att visa upp din personlighet i köket? Och en av de enklaste sättet att förändra ett rum - är såklart med färg. 

Kulörer vi har målat med nedan:
C4.41.40 (röda) och C9.05.78 (rosa) 

Men man behöver inte begränsa sig till de traditionella platserna för passion för att inreda med rött. Sammetsröda nyanser gör sig mycket bra i sovrummet men toner av saftigt plommon, rödbeta och körsbär passar perfekt till platser där ivern och energin är på topp – som i köket eller i hemmakontoret.

 
Beställ en Colour Tester i den romantiska röda paletten. Klicka här för att se de vackra kulörerna
Hämtar data, vänta...