Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
img1

Sociala experiment-serie

Överraskande färghistorier

Kan färg ändra ett beteende?

 

Här visar vi några färgglada exempel på olika sociala experiment på offentliga platser där ni kan se färgen- och kulörens påverkan på vårt beteende. 

Här ser vi hur färg och kulörer kan liva upp vardagen, inspirera till en mer aktiv livsstil och hur det förvandlar vårt beteende och till och med ändrar våra uppfattningar.

Dubbla trappor-experimentet

"Dubbla trappor" är ett roligt socialt experiment som berättar en överraskande historia om hur färg kan förändra vårt beteende i vardagssituationer.

Rulltrappa experimentet

Det här experimentet visar hur ett lager färg kan förbättra vårt vardagliga beteende och uppmuntra oss att använda trappan i stället för rulltrappan.

Experimentet med den förfallna trap

Ett socialt experiment som visar hur färg kan liva upp din dag@ Videon visar hur färg inte bara kan förvandla en förfallen trappa utan även framkalla positiva känslor och minnen

Experimentet med hissen

Det sociala experimentet använder en populärkulturreferens (från filmen "The Shining") och visar hur färg kan förvandla vår uppfattning och få identiska saker att se helt olika ut.

Experimentet med löparbanan

Det här sociala experimentet visar hur färg inspirerar till ett mer aktivt liv och uppmuntrar till en hälsosammare och roligare livsstil.

Upptäck fler överraskande färghistorier

img9

5 sinnen-serie

I den här videoserien medverkar internationella kreatörer som är experter på sina områden och syftet är att visa "färgens förvandlingskraft" på de fem sinnena.

Let’s Colour-projekt världen över

Hämtar data, vänta...