Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Välj rätt väggfärg med hjälp av Colour Tester

Nu blir det lättare än någonsin att välja rätt kulör till ditt hem. Hitta rätt väggfärg med hjälp av vår nyhet - Colour Tester - vårt supersmarta verktyg för att testa olika kulörer direkt på väggen.

Det enklaste sättet att välja rätt kulör!


Det är inte alltid lätt att välja kulör och veta hur den kommer att se ut på väggen i hemmet och en undersökning visar att närmare 50 % av konsumenterna saknar självförtroende när det kommer till kulörval. Vi på Nordsjö föreslår att man alltid provmålar, för att se hur kulören passar i just det rum man planerar att måla om. 

Därför har vi tagit fram Nordsjö Colour Tester som är ett smidigt verktyg med färg och mini-roller i ett och som finns i hela 50 vackra och moderna kulörer. Genom att på detta enkla sätt provmåla med kulören hemma på dina egna väggar får du en bra uppfattning om slutresultatet, samt hur din övriga inredning och ljusinsläpp i rummet påverkar kulören. Det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör!

Klicka hem ditt favorit färgprov  - Colour Tester redan idag och direkt till dörren här. 

 

För att välja rätt nyans till ditt rum behöver du uppleva kulören i rätt sammanhang

För att förstå hur olika kulörer kommer att upplevas i just ditt rum måste du ta hänsyn till flera olika saker. Rummets väderstreck och det naturliga dagsljuset påverkar intrycket, precis som hemmets egna ljuskällor. Dagsljuset i ett rum med norrläge har kallare ljus än ett rum med söderläge, och generellt är ljuset mitt på dagen kallare än mjukt morgon- och kvällsljus.


Det har aldrig varit enklare att välja kulör - testa du också!
Kulörer från vänster; Dusky Sarcelles, Clear Le Havre och Restful Melun.


Colour Tester finns i en palett med 50 underbara kulörer

Vi har valt ut en palett med 50 vackra kulörer från olika färgskalor, som passar lika bra till kök, vardagsrum, hall, sovrum som till barnens rum. Allt från sofistikerade, sobra vita och gråskalor, mjuka pasteller och varma, harmoniska toner till mer lekfulla, starkare kulörer.

Inspireras och provmåla med exempelvis kulören Dusky Sarcelles, som är en varm och mysig mullvadskulör som drar lite åt det brun/gulröda/grå hållet. Eller kulören Restful Paris som är en ljus och sval kulör med en svagt grönblå ton. Deep Paris som är en favorit hos många är en vackert sober, grågrön kulör. Se bild nedan till höger. 

 

Kulör på vägg till vänster, Deep Paris.Nordsjö Colour Tester - ett smidigt verktyg med färg och mini-roller i ett


Nordsjö Colour Tester gör det enkelt och snabbt att prova en kulör på den yta du planerar att måla om, och underlättar ditt kulörval vid ommålning eller nymålning av invändiga väggytor.
Färgen kan användas på väggar och tak, men ska endast ses som ett färgprov och ska inte användas som slutbehandling. Vid målning av invändiga snickerier bör färgen istället målas upp på en papp- eller kartongskiva som kan hållas intill objektet så att man på så sätt kan få en uppfattning av den valda kulören.
 

Klicka hem ett färgprov redan idag

Det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör! Klicka hem din Colour Tester direkt till dörren här.Såhär gör du när du använder din Colour Tester:

1. Skaka Colour Testern väl före användning

2. Ta av skyddshatten

3. Avlägsna förseglingen under rullen

4. Kläm försiktigt på Colour Testern för att få fram färgen

5. Applicera färgen vertikalt

6. Sätt på skyddshatten och låt färgen torka på väggen mellan strykningarna

7. Vi rekommenderar minimum 2 strykningar av Colour Testern. 

Läs också: Hitta produkten Nordsjö Colour Tester


Produkten finns att köpa hos utvalda återförsäljare runt om i landet, samt på vår webshop som du finner här. 
Se vår vackra palett nedan och hitta dina favoritkulörer att beställa hem!

 

Väggfärgtest
Testa färgen på vägg


 

Hämtar data, vänta...