Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Terrassen – sommarhalvårets vardagsrum

Visst finns det inget bättre än att flytta ut på terrasen efter en lång och mörk vinter eller slänga sig i loungemöblerna och koppla av efter en härlig dag på stranden.

Terrassen har på senare år blivit allt mer som ett andra vardagsrum och vi lägger allt mer tid på att hitta en harmoni och avslappnande atmosfär även utomhus, där man kan koppla av både själv, med familjen och i goda vänners lag.

Tidigare var många uteplatser stenlagda och öppna vilket inte alltid var det skönaste och vackraste. Numera är det trädäck som gäller, det är både behagligare att gå på och skapar en naturligare känsla. Dessutom ger trä större möjligheter att skapa rum även utomhus, varför inte bygga en pergola och verkligen skapa det ultimata utevardagsrummet.

Numera kan man nyansera träoljor i en mängd kulörer och detta ger utrymme för att skapa sin personliga terrass. Väljer du en naturlig lugn nyans som 404 Storavan på trädäcket, kan du gärna vara lite modigare när det gäller val av kulör på utemöblerna. Vill du däremot ha en enhetlig stil kan du som nedan välja detaljer som går ton-i-ton med trädäcket, kulör trädäck 407 Storvindeln.

Varför inte skapa en terrass som smälter in i naturen runt om och blir en riktig oas för avkoppling och reflektion. Här har vi valt kulören 406 Unnen till träet och sedan inrett uteplatsen som får tankarna till ett marockanskt vardagsrum.

Att skapa sin egen oas i trädgården är både kul och spännande, låt fantasin flöda och hitta din stil på terrassen, för här väntar många sköna timmar från morgonens första strålar via sköna stunder i solen under dagen till kvällens avkoppling med grillat på tallriken och njutningsfull dryck i glaset!

Hämtar data, vänta...