Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
easy2clean, matt väggfärg, färg kök, färg barnrum, avtorkningsbar färg, svanenmärkt färg

Måla med Easy2Clean och kombinera snygga matta väggar med funktion

En sak som är säker är att vardagen förändras en hel del när en ny familj blir till, eller när man hämtat hem sin busiga hundvalp. Man märker nu snabbt av vikten att ha en väggfärg som tål ett och annat. Men går det då att kombinera funktion och ändå ha snygga matta väggar?

EASY2CLEAN - EN FÄRG FÖR LIVET HELT ENKELT 

Är ni en barnfamilj eller har ni kanske en glad men lite små lortig hund där hemma? Då känner ni alldeles säkert igen problemet med fettfläckar i köket, smuts och lera i hallen och ett allmänt behov av att torka väggarna efter ett lekfullt äventyr.
Och en sak är säker - livet förändras när man skaffar familj eller när en fyrbent lurvig vovve flyttar in - och så även hemmet, inredningen och vikten av att ha en väggfärg som tål ett och annat.
 

BARNSLIGA OCH LEKFULLA ÄVENTYR KAN INNEBÄRA BÅDE MATRESTER OCH LERPÖLAR PÅ VÄGGARNA  

Det många tänker när det är dags att måla om eller renovera - är att om man ska ha en tålig och avtorkningsbar väggfärg - så måste man ha en högblank färg. Nej – nej – nej. Självklart så går det att kombinera snygga matta väggar med rummens alla funktioner och behov.

Nordsjö Perform+ Easy2Clean är en Svanenmärkt, matt väggfärg som både är smutsavvisande och lätt att tvätta ren - utan att påverka färgens matthet eller intensitet. Så äntligen kan du göra trendiga inredningsval samtidigt som du får funktionella rum gjorda att leva i. En färg för livet, helt enkelt.
 

 
TÄNK VAD LITE KAN GÖRA

Barnrummet

Att barn älskar färg – det vet vi - och plötsligt så befinner även du dig i barnens magiska värld där du kan fantisera fritt och passa på att ta ut svängarna. I barnrummet kan du göra plats för lekfulla äventyr och busiga mästerverk, men även skapa ett rum med inspirerande och härliga kulörer som möjliggör både ett lugn och kreativitet.

Läs mer om våra busenkla tips på hur du kan skapa ett lekfullt barnrum, samt massa härlig inspiration på färgglada väggmålningar, mysiga kryp-in och hur man skapar ett tropiskt djungelrum. Klicka här för massa lekfull inspiration.EN FÄRG FÖR LIVET
I barnrummet kan som sagt verkligen vad som helst hända! Här kan golvet bli ett stormande hav med hajar och sängen en mäktig borg för prinsar och prinsessor. Och så kan mellanmålet råka spillas ut och vattenfärgen hamna lite utanför pappret. Men trots detta så kan du ändå måla väggarna i barnrummet med en riktigt snygg färg. Nordsjö Perform+ Easy2Clean är en svanenmärkt matt väggfärg som är smutsavvisande och lätt att tvätta ren - utan att påverka färgens matthet eller intensitet. Äntligen kan du göra trendiga inredningsval samtidigt som du får funktionella rum som är gjorda för att leva i.
 

Hallen

DRÖMMER DU OCKSÅ OM EN INBJUDANDE HALL? 

STIL OCH FUNKTION – EN SVÅR MEN INTE OMÖJLIG UPPGIFT
Drömmen är förstås att det alltid ska kännas välkomnande att öppna dörren och kliva in i vår hall. Men det som ibland kan sätta lite käppar i hjulet är att hallen också är ett utrymme som ska ha plats för många olika saker och behov. Så det gäller att tänka funktionellt när man ska inreda och färgsätta sin hall.

färg till hallen, avtorkningsbar färg, tålig väggfärg, easy2clean

MEN GÅR DET ATT KOMBINERA SNYGGA MATTA VÄGGAR MED HALLENS PRAKTISKA FUNKTIONER?
Självklart! Välj bara en färg som tål att utsättas för slitage och som även kan tvättas av många gånger, och som samtidigt är matt och snygg.  Vår väggfärg Nordsjö Perform+ Easy2Clean är det perfekta valet till en hall.
Läs mer om Easy2Clean här.         


Tvättstugan

Tvättstugan är en funktionell och ibland lite tråkig plats i huset och lägenheten, men med lite kärlek kan även det rummet bli tjusigt! Stylisten Pella Hedeby målade med den smarta (och passande nog tvättbara) Easy2Clean i hennes tvättstuga.

Valet föll på den mjuka greige kulören Luftslott som skapade en vacker och finstämd övergång mellan kalkstenen och den vita panelen. Läs mer om våra vackra Greige kulörer här.
"En omgång färg kan verkligen inspirera och lyfta ett rum, skriver Pella på sin blogg. En trevlig tvättstuga som ger sinnesro och arbetslust är mycket värt." Resultatet? Kolla själv här!
 

Bilder Pella Hedeby @pellahedeby

Köket

Köket är familjens samlingspunkt där du kan duka upp för pyssel, läxläsning och pannkakskalas. 

Köket är verkligen familjens samlingspunkt där man både kan duka upp för roligt pyssel, läxläsningar och mumsiga pannkakskalas.
När man ska välja kulör till sitt kök så kan man med fördel välja en mörkare bakgrundskuliss och därmed låta inredningsdetaljerna bli till spännande rekvisita. Detaljer i mjuka pastelltoner eller trendiga och varma koppartoner skapar en skön kontrast.

easy2clean, kök, avtorkningsbar färg, matt färg, svanenmärkt färg


FIRA MAKE-OVERN MED ETT KALAS!

Att bjuda på ett riktigt festiligt kalas när målningen är klar är ett måste. Och finns det något bättre än att fira med barnens stora kalasfavorit – den smarriga pannkakstårtan?
Samla familjen och baka en smarrig pannkakstårta tillsammans, duka upp fint och pynta med färgglada girlanger och ballonger.

 

MUMSIG PANNKAKSTÅRTA

Så här gör du

  • Gör en vanlig pannkakasmet och stek de sedan på båda sidorna tills de fått en vacker gyllene färg.
  • Lägg pannkakorna på hög och låt de kallna innan du monterar ihop tårtan.
  • Fyllningen kan bestå av allt från choklad & bananer eller sylt & grädde. Dekorera med valfri topping och pudra på lite florsocker på slutet för den extra lyxiga kalaskänslan.
    SMAKLIG SPIS!
Bästa färg till barnrum Easy2Clean

Nordsjö Perform+ Easy2Clean – utmärkande produktegenskaper

  • Vattenburen matt akrylatväggfärg för målning inomhus

  • För yta som är tvättbar och enkel att rengöra

  • Användas på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm.

  • Lämpar sig för användning i miljöer som kräver en extra tålig yta, till exempel kök, hall, vardagsrum eller barnrum

Måla vägg?

Vi visar dig steg för steg hur du målar om väggar inomhus

Hämtar data, vänta...