Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Färgkarta träolja

Känn solens varma strålar. Det är nu vi börjar samla på fräknar och åter ser trädgården växa sig stark. Vi unnar oss långa frukostar i det krispiga morgonljuset och njuter av sena middagar bland ljumma sommarvindar. Vi lutar oss tillbaka och njuter av hemmets favoritrum – uterummet!

Fasadens och altanens kulörer bör därför gifta sig på ett behagligt sätt. Det kan visa sig knepigt att försöka hitta exakt samma kulör om du har ett täckmålat hus. Då faller det sig enklare att använda en altanolja som istället bjuder på en behaglig kontrast till fasaden. Om du önskar en avslappnad och stilren miljö är det bra att välja en lite mer neutral kulör. Kulör på bild ovan: Unnen i träolja Tinova UV Super.

Ljus grå terrassolia på takterrass
Ljus grå terrassolia på takterrass

Kulör Unnen

En ny vårklädsel

En vårstädning av trädäcket med rätt rengöringsprodukter förhindrar nedsmutsning och mögelangrepp. Visst kan det ta lite tid, men det blir ett slutresultat som du kan glädjas åt. Gör proceduren till ett vårtecken!
Välj sedan en olja i en kulör som du gillar och du får en hållbar yta som är både lättstädad och vattenavstötande. 

Kulör Värmeln

Lev lite grönare

Nu är trenden starkare än någonsin tidigare att få uteplatsen att kännas mer naturlig. Låt därför gärna uterummets grund, såsom terrass och trädäck, ha en mer mild och naturnära nyans. Utemöblerna kan gärna få smaka på lite starkare kulörer för att skapa en spännande atmosfär. Det viktigaste är att du får en plats där du trivs.

Skapa nya rum

Ge uteplatsen en välkomnande rumskänsla genom att lyfta intrycket av golv, väggar och tak. Du kan till exempel använda vackra kulörer som harmonierar med krukväxterna på altanen eller klematisen som klättrar i pergolan. Fyll altanen med blommor, kryddor, sittplatser och mängder av möjligheter. Kuddar, plädar och mattor skänker också en ombonad hemkänsla.

Terrassolja transparent
Terrassolja transparent

Kulör Gotland

Hämtar data, vänta...