Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Ny färgkarta för pigmenterad träolja utomhus

Sommar och sol - vad känns bättre än att njuta av utelivet på ett veckert trädäck. Rengör och skydda ditt trädäck och få en plats att umgås med familj och vänner, år efter år.

1182 Svaneke

Kulörer inspirerande från vår nordiska natur
 

Vackra kulörer som är framtagna att matcha vår nordiska natur. Nu är trenden starkare än någonsin tidigare att få en uteplats som känns naturlig. Låt terrass och trädäck få en mer naturnära nyans och låt istället färgerna få sticka ut på utemöbler och utetexstilier som kuddar och plädar.

412 Siljan

Sätt färg på dina odlingslådor med träolja

Träolja med färg kan också användas för inredningsdetaljer som odlingslådor och för utemöbler som är gjorda av furu, gran, ceder, lärk och tryckimpregnerat. Använd Tinova Traditional Allround Oil eller Tinova UV Super Terrace för bästa resultat.

410 Gotland

Skapa nya rum med varma färger
 

Varma kulörer med klassisk träkänsla ger en ombonad och naturnära känsla. Tänk på altanen som en del av huset. Fasadens och altanens kulörer bör gifta sig på ett bahagligt sätt. Det kan vara knepigt att välja exakt samma kulör om man har ett täckmålat hus. Då kan det vara bättre att välja en träolja som istället bryter av på ett bahagligt sätt och som lyfter fram trädäcket.

410 Gotland

Tidlösa färger för ditt trädäck
 

Neutralt och tidlöst. En altanfärg i grått  eller svart passar till det mesta.

Mörka kulörer

Här är trädäcket oljats med den mörkare kulören 1195 Vaxholm. Tänk på att mörka kulörer gör att trädäcket värms upp mer av solljuset än ljusa kulörer.

Hämtar data, vänta...