Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
barnrumsinspiration, barnrums make-over, barnrum, färg, harmoniskt barnrum, inred ett barnrum, inredning barnrum

ETT MYSIGT BARNRUM I HARMONI

När bloggaren och stylisten Viktoria skulle måla om dottern Julies rum föll valet på den varma och mysiga kulören Dusky Sarcelles. Kika in och se hur resultatet blev!

Viktoria Holmgren jobbar som bloggare, frilansande stylist samt fotograf - och bor i en liten by utanför Umeå med sin man och 2 barn. Viktoria som brinner för hållbar, harmonisk inredning, foto och styling - har skapat ett varmt och mysigt barnrum hos dottern Julie. 

barnrumsinspiration, barnrums make-over, barnrum, färg, inred barnrum, barnrumsinredning,harmoniskt barnrum

MULLVADSFÄRGADE VÄGGAR

Viktoria och hennes familj bor i ett 50-tals hus som är i ständig förändring och de har alltid flera projekt igång samtidigt. Hemma i dottern Julies rum så har Viktoria valt en palett som balanserar vackert tillsammans, vilket skapar ett lugnt och harmoniskt intryck i barnrummet.

När man färgsätter rummet i kulörer som samspelar med varandra och som går i samma nyansskala - så blir resultatet väldigt bra. Det handlar helt enkelt om att ge kulörerna i rummet ett sammanhang - att få en helhet istället för att skapa kontraster.

På Viktorias blogg, lovelylife.se/viktoriaholmgren och instagramkonto, @viktoriaholmgren får vi ta del av massa inspirerande projekt!

DUSKY SARCELLES

Väggarna i barnrummet är målade med vår ljuvligt helmatta väggfärg Ambiance Xtramatt i kulören Dusky Sarcelles. En varm kulör som drar lite åt det brun/gulröda/ grå hållet. Vi älskar hur kulören samspelar med inredningsdetaljerna som Viktoria valt att smycka rummet med. Se bara hur den vackra, dovrosa sänghimmeln samspelar med den mullvadsfärgade väggen.

Supermatta väggar är oerhört trendigt just nu och det kan vara skönt att veta att trots att du väljer en matt färg - så är väggarna avtorkningsbara. Sammetsmatta ytor ger en otrligt behaglig känsla utan reflexer och ett vackert lyft åt kulören.
Läs mer om vår helmatta väggfärg Ambiance Xtramatt här.

Vill du se om kulören Dusky Sarcelles passar hemma hos dig? Ett enkelt sätt att prova kulören är att köpa hem en Colour Tester och provmåla. Läs mer här.

 

EN TOUCH AV LOPPISFYND

De två underbara antika skåpen som är köpta på loppis, målade Viktoria om med vår matta snickerifärg Ambiance Superfinish i kulören Deep Sarcelles och Restful Melun. Måla om loppisfynd och gamla möbler är ett enkelt sätt att ge ett extra lyft till rummet.

Att handla på loppis eller auktion är en väldig rolig syssla men samtidgit otroligt bra för vår planet. Så en burk färg är perfekt för dig som vill ha en uppdatering eller få något gammalt att kännas nytt och fräscht - och samtidigt göra miljön och planeten en extra tjänst. 

Vill du ha tips på hur du målar dina möbler? Läs mer om hur enkelt det är att måla möbler och andra snickerier här.

SATSA PÅ DETALJERNA

Även om man har skapat en vacker grund så kan det ibland vara lite lurigt att få till det där lilla extra sista touchen. Här hemma hos Viktoria så gör den mysiga sänghimeln, det dekorativa vimpelspelet, de vackra tavlorna och de varma textilierna otroligt mycket för känslan i rummet.
En sänghimmel skapar en förtjusande stämning i barnrummet - samtidigt som barnet får en egen mysig liten koja!

De små och stora detaljerna i skåpen skapar också en skön nyfikenhet. Skåpen ger dessutom en bra förvaring som alltid behövs i barnrummet. Det man inte vill ha framme gömmer man enkelt bakom de stängda luckorna och låter några få väl valda detaljer får stå framme. På så vis så upplevs inte barnrummet lika rörigt utan mer harmoniskt och städat.

barnrumsinspiration, barnrums make-over, barnrum, färg, harmoniskt barnrum, inred ett barnrum, inredning barnrum
De loppisfyndade skåpen är målade i kulörerna Deep Sarcelles och Restful Melun.


MER OM VIKTORIA 

Namn: Viktoria Holmgren
Jobbar som: Influencer, frilansande stylist och fotograf
Bor: Utanför Umeå tillsammans med sin man och deras två barn Wilhelm och Julie
Blogg: lovelylife.se/viktoriaholmgren
Instagram: @viktoriaholmgren

TESTA DUSKY SARCELLES HEMMA HOS DIG

Det är alltid en god idé att provmåla en del av väggen för att se hur kulören passar i just det rum man planerar att måla om. Det är mycket som kan påverka en kulör och den kan ändra utseende beroende på vilka andra kulörer som finns i rummet på olika inredningsdetaljer och golv, samt det naturliga ljusinsläppet och belysning.

Nordsjö Colour Tester gör det enkelt och snabbt att prova en kulör på den plats du planerar att måla om, och underlättar ditt kulörval vid ommålning eller nymålning av invändiga väggytor. Vill du se om kulören Dusky Sarcelles passar hemma hos dig? Provmåla kulören med Colour Tester som har en innovativ förpackning med färg och mini-roller i ett. Klicka hem din Colour Tester direkt till dörren här - https://colour-tester.nordsjo.se.

Det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör! Läs mer om Colour Tester här och vilka andra kulörer den finns i.

MER BARNRUMSINSPIRATION?

Finns det något som är roligare än att inreda och måla ett barnrum? Låta fantasin flöda och ta ut svängarna ordentligt. Se våra busenkla tips på hur du kan skapa ett lekfullt rum här

barnrumsinspiration, barnrums make-over, barnrum, färg, spiced honey, aimforhappinesspeony, rosa barnrum
Hämtar data, vänta...