Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
MasterCollection
MasterCollection

Nordsjö Master

Ett svanenmärkt produktsortiment med färg, spackel och grundfärg - speciellt framtaget för hantverkare.


 Nordsjö Master är ett unikt sortiment med vägg-, tak- och snickerifärger samt spackel, som är speciellt framtaget för hantverkare som vill ha det där lilla extra – och naturligtvis är hela sortimentet svanenmärkt.

Hantverkare som även utför målningsarbete är en växande kategori och för att möta deras krav på produkter som har en hög kvalité och är miljömärkta samt är både lätta att applicera och har en utmärkt täckförmåga har Nordsjö tagit fram ett specialsortiment – Nordsjö Master. Nordsjö Master-produkterna har med andra ord allt hantverkaren behöver för ett lyckat slutresultat som ger nöjda kunder.

Och för att underlätta vardagen för hantverkaren kommer sortimentet som består av grundfärger, vägg- & takfärger, snickerifärger och spackel som samtliga är miljömärkta med Svanen att finnas i byggvaruhandeln där hantverkare oftast gör sina övriga inköp. 

Med hela sex språk på förpackningen så är vårt mål att på ett effektivt sätt kommunicera med alla som målar med våra produkter. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för användaren att följa våra instruktioner och nå bästa resultat, varje gång. 

Nordsjö Master finns att köpa hos utvalda återförsäljare inom byggvaruhandeln.

Hämtar data, vänta...