Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Väck försummade utrymmen till liv med färg

Använd färg för att få ut så mycket som möjligt av förbisedda områden.

Ta hand om det bortglömda

Eftersom utrymme värderas allt högre i våra liv fungerar det som en sporre för att börja ta hand om alla försummade och förbisedda utrymmen i våra hem. Tänk på underutnyttjade hörn, oanvända utrymmen under trappor och alla vrår och prång som bara väntar efter ett syfte.

Skapa harmoni

Det finns tre huvudfärger som ger denna trend liv: blågrått, kaki och neutralt rosa toner. För en harmonisk atmosfär kan du prova att blanda olika styrkor av samma färg.

Du kan till exempel kombinera becksvart med lilagrått och kall lavendel eller blanda kaki-, taupe- och sandtoner. Dessa färger är starka men försiktiga och passar perfekt för att ingjuta nytt liv i alla dessa osynliga utrymmen.

Ögat lurar dig

Börja titta på hörnen hemma ur ett nytt perspektiv. Fundera på hur du kan maximera potentialen av ett förbisett utrymme. Det skulle kunna vara en mezzanin, en hall eller området under trappan. Dra uppmärksamheten till dessa bortglömda utrymmen genom att använda färgerna som nämndes ovan, antingen för att skapa en fondvägg eller – för en diskretare känsla – genom accessoarer.

Du kan till och med prova att använda mörka och ljusa nyanser tillsammans för att skapa en tredimensionell illusion där det inte finns något djup. Det handlar om att avgränsa nya utrymmen och göra det mesta av det som du redan har.

Hämtar data, vänta...