Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Vardagsrum målad med mjuka rosa väggar och dubbel rand

Ta med naturens rikedom in i ditt hem med varma, naturliga färger

Vår Raw-palett hämtar inspiration från rikedomen i naturens design och råmaterial. Halm, vete, träbrunt - det här är färger som kan ge ditt hem en omedelbar smak av det vilda.

Raw-kulörerna återspeglar rikedomen och den kreativa potentialen hos de naturresurser och mönster vi ser runt omkring oss. Inspirerade av de varma tonerna av torkat gräs och skördade grödor är det nyanser som kan ge rik naturlig färg i ditt hem men som inte kommer att överväldiga en dekorativ miljö.

I blomsterhandelns värld är torkade blommor kända som "eviga" och även dessa toner har en tidlös känsla. Perfekt för att ge värme och djup till ett utrymme, de ser bra ut på egen hand eller används i kombination med varandra eller med Nordsjö Årets kulör, Wild WonderTM.

Prova dessa fyra dekorationsidéer för att få Raw-paletten till liv.... 

Satsa på dramatiskt i köket 

 

Toner av djup kanel och muskot skapar ett dramatiskt ”statement” i detta köksutrymme - en effekt som förstärks av grafiska målade rutor med Wild WonderTM. Resultatet är en miljon mil från det vanliga vita köket, med de varma tonerna och de naturliga träenheterna som skapar ett utrymme som känns rikt och inbjudande.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Dazzling Mandal C3.16.38
Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Kök med djupbruna väggar och rutmönster.

Måla en solnedgång i sovrummet

 

Raw-kulörerna är de perfekta nyanserna för att skapa en delad eller randig vägg. Här har en mjuk orange och subtil rosa toppats med Årets kulör 2023, Wild Wonder TM för att skapa en solnedgångseffekt. Tillsammans med råa träpaneler och tillbehör i naturmaterial ger de sovrummet en rik och varm känsla.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Ingenious C8.04.67
Nordsjö Brownington Court E2.17.58

Avdelad vägg i ett sovrum, som kombinerar en rostig orange, rosa och halmgul

Färg för ett mysigt vardagsrum

 

De varmare nyanserna i vår Raw-palett är perfekta för att få ett utrymme att kännas mysigt. Målad i två toner av brunt med en rand av Nordsjö Årets kulör, Wild Wonder TM, skapar denna vägg en rik bakgrund. En sidovägg i trä, tillsammans med ett sidobord i kork och inredning i rotting och lera, bidrar till utrymmets naturliga energi.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En vertikalt delad vardagsrumsvägg som kombinerar olika nyanser av brunt, med en krämfärgad soffa.

Välj tvåfärgat för en elegant matplats

 

Genom att kombinera Nordsjö Årets kulör, Wild Wonder TM, med ljusare toner får du en elegant och harmonisk delad väggeffekt. Denna höga horisontlinje drar också ögat uppåt och belyser utrymmets höjd, samtidigt som det ger en atmosfär av intimitet till matplatsen. 

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Taupe Twist G0.10.75
Nordsjö Origami GN.00.85

A two tone wall with a round table and white lampshade.
Kulörer laddas…