Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa ett ombonat hem för bebisen

Skapa ett ombonat hem för bebisen.

”Vi har inrett barnrummet, men vilka andra delar av hemmet bör vi förändra innan bebisen kommer?”

Det är naturligt att lägga all energi på att inreda barnrummet när du förbereder hemmet för den nya familjemedlemmen. Men du och ditt barn kommer inte bara att vara i barnrummet.

Enligt Nordsjös undersökningar vill runt 40 % av alla blivande föräldrar göra andra boytor mysiga och välkomnande, men vet inte var de ska börja med tanke på den begränsade tid de har på sig.

Vi har några förslag på vilka ytor du ska prioritera när du har ont om tid:

Kombinera olika strukturer och material, till exempel sängkläder i bomull, en tjock matta och en ullpläd. På så sätt skapar du flera lager av ombonad känsla i rummet.
Ombonat sovrum i neutrala kulörer

Dröm sött

Med tanke på att du kanske kommer att få en hel del sömnlösa nätter är det lämpligt att se till att ditt sovrum är en plats där du trivs när du är vaken, särskilt om du ska ha bebisen hos dig de första månaderna.

Svala neutrala kulörer som skiffergrått och kiselgrått är ett perfekt botemedel mot trötta ögon. Eller höj mysfaktorn med varma cremefärgade nyanser som ger en ombonad känsla.

Kombinera olika strukturer och material, till exempel bomullslakan, en tjock matta och ett överkast av mjuk ull. På så sätt skapar du flera lager av ombonad känsla i rummet.

Vilka kulörer? Restful Sarcelles, Deep Sarcelles och Sparkling Paris

Matta toner som havsgrönt, dovt grått och äggskalsblått har tidlös karaktär som ger en vilsam miljö.
Ett vilsamt grått vardagsrum

Ett vardagsrum du trivs i

Familj och vänner kommer att vara nyfikna på den nya familjemedlemmen, så se till att vardagsrummet är redo för besökare.

Det sista du vill tänka på när bebisen är född är renovering. Passa på att fräscha upp vardagsrummet nu med en palett av rogivande kulörer.

Matta toner som havsgrönt, dovt grått och äggskalsblått har en tidlös känsla som ger en vilsam miljö för dig och bebisen.

Vilka kulörer? Illuminated Paris, Restful Fontaine och Soft Paris

Skapa ett mångsidigt gästrum med ett enkelt, neutralt färgschema som kan kompletteras med textilier och inredningsdetaljer.
Ett vilsamt gästrum

Gör ditt hem gästvänligt

Om du har ett gästrum är det dags att göra det redo för att ta emot morfar och farmor och alla däremellan. Det är också ett bra ställe att förvara alla bebissaker, till exempel blöjor och presenter, som du har köpt och fått.

Skapa ett mångsidigt rum med ett enkelt, neutralt färgschema som kan kompletteras med textilier och inredningsdetaljer.

Tänk rogivande nyanser som dimblått och violett eller varma neutrala kulörer som valnötsbrunt och mullvadsgrått.

Med några personliga detaljer som en krukväxt i en färgglad kruka, ett doftljus eller en mjuk matta, är rummet alltid redo för oväntade besökare!

Vilka kulörer? Intense Dijon, Shiny Calais, Dusky Melun och Soft Melun

Välj en skön, fläcktålig matta som matchar kulören på väggarna och skaffa några mjuka golvkuddar.
Glad bebis

Mjuka underlag

Troligtvis kommer både du och bebisen att tillbringa mycket tid på golvet. Underlaget behöver vara mjukt för såväl lek som de första stegen.

Välj en skön, fläcktålig matta som matchar kulören på väggarna och skaffa några mjuka golvkuddar.

Du kan också börja ta bort eller sätta skydd på vassa hörn och kanter som kan vara i vägen för den krypande bebisen. Det kan räcka med att flytta på möbler och skapa mer golvyta eller byta ut soffbordet mot en mjuk fotpall.

Bästa tipset

Det är viktigt att välja en hållbar färg på väggarna eftersom de utsätts för hårt slitage i en barnfamilj. Satsa på en tålig, tvättbar färg som klarar av plötsliga stänk.

Nordsjös Easy2Clean är supertålig och kan enkelt tvättas utan att färgen bleknar.

Hämtar data, vänta...