Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Matplats med gröna väggar, svarta taklampor och mycket grönska

Skapa en rogivande plats med Årets kulör från Nordsjö

Att känna samhörighet med naturen är bra för vårt välbefinnande. Lush-paletten, med färger inspirerade av skogslandskap, kan hjälpa oss att känna oss som en del av världen omkring oss och skapa en bekant, lugnande atmosfär i våra hem. 

Att känna samhörighet med naturen har visat sig ha djupgående och positiva effekter på vårt välbefinnande. Lush-paletten, med sina lugnande färger inspirerade av tonerna du hittar i skogslandskap, kan hjälpa oss att känna oss i kontakt med den naturliga världen. Med ett eko av landskapet i våra hem är frodiga färger idealiska för att skapa ett stödjande och återställande utrymme. De fungerar också utmärkt tillsammans med Wild WonderTM, Årets kulör från Nordsjö, och kan skapa dynamiska färgkombinationer som känns lugna och bekväma.

Prova dessa fyra dekorationsidéer för att få frodiga färger till liv.

Skapa en rogivande plats i vardagsrummetI detta ljusa och luftiga vardagsrum skapar en tvåfärgad delad vägg i Lush-färger en varm och lugn känsla. Kombinationen av Wild WonderTM och mjukt grönt framhäver proportionerna i rummet vilket gör att det känns mysigt. Frodiga färger fungerar perfekt med naturliga element, så ta in mycket grönska för att komplettera stilen.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Khaki Green G3.12.56
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Målad vägg med grönt och halmgult i ett ljust och luftigt vardagsrum

Var kreativ med färg i sovrummet

 

Frodiga färger kan vara rotade i naturen, men det betyder inte att de inte kan användas till en storslagen gest. Här skapar en överdimensionerad båge, målad i mjukt grönt och skisserad med ett rand av Årets kulör 2023 från Nordsjö, Wild WonderTM,  ett dramatiskt trompe l'oeil sänghuvud mot en torvlila vägg.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Dazzling Visby AN.02.35
Intense Paris K0.05.47
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Dusky Paris J0.05.65 (tak)

Lila väggar i ett sovrum med en målad grön båge bakom sängen

Måla en vägg med rutmönster

 

Lush-nyanser används  i kombination och är perfekta för att lägga till ett stänk av personlighet utan att överväldiga ett rum. Skapad genom att måla smala ränder (i mjuk lila och Årets kulör 2023 från Nordsjö, Wild WonderTM) mot en mjuk grön vägg, ger denna rutfunktion en lekfull touch till ett barns rum samtidigt som den behåller en känsla av lugn.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Dusky Paris J0.05.65
Nordsjö Violet Dream X5.04.69
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Barnens sovrum med en grönrutig fondvägg och ljuslila sidoväggar

Förbind ett kök med färger 

 

Använd färg för att ge varje område i en öppen planlösning sin egen personlighet samtidigt som som du skapar en visuell anslutning. Här sammanför mjuka lila väggar ett kök och matplats, medan Wild WonderTM, som används på bakre väggen ger en positiv explosion av värme.

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Distant Shadow VN.02.67
Dazzling Visby AN.02.35
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Kök med väggar målade i ljus lila och halmgul
Kulörer laddas…