Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa en rogivande atmosfär i ditt hem med Spiced Honey

Upptäck eleganta färgkombinationer som skapar en avspänt sofistikerad stämning i ditt hem med Spiced Honey, årets kulör 2019 från Nordsjö

Den här paletten har inspirerats av att vi behöver hitta en plats för klarhet och kontemplation – en plats för att tänka. Det här är en elegant, polerad och raffinerad look med en känsla av avkoppling. Det handlar om att hitta en balans mellan chict boutiquehotell och ett varmt, riktigt hem.

 

Ett fridfullt sovrum

 

I sovrummet ovan skapas en elegant mix av varma neutrala nyanser, där de rika tonerna i kulören Spiced Honey utgör hjärtat. Trendiga möbler och inredningsdetaljer i mässing och koppar skapar en modern känsla som kontrasteras med material  som len sammet och mjuka stickade textilier.

Kulörer på bilden:
Nordsjö feather pillow / MN.00.86 
Nordsjö angora blanket / F0.06.64 
Spiced Honey / E4.22.49
Nordsjö finest burgundy / A3.20.13 

 

Tillbakalutad lyx i vardagsrummet

 

I det här sofistikerade vardagsrummet skapar Spiced Honey, Årets kulör 2019 från Nordsjö, ett starkt intryck med sina nästan glödande bärnstenstoner, förstärkta av kompletterande varma neutrala toner som används som detaljer runt fönstren samt i en dekorerad kant intill det gråa taket. Varmt gulbrunt läder och grafiska objekt och konst bidrar till den här slående looken.
 

Kulörer på bilden:
Spiced Honey / E4.22.49
Nordsjö leather case / D6.25.43
 Ett chickt men samtidigt lugnande sovrum för tonåringen 

 

Det här sovrummet är perfekt för tonåringen som är chic men ändå skapar en avspänd atmosfär som passar lika bra för studier som för stilla funderingar. Rikt vinrött fungerar suveränt ihop med varma neutrala accenter som Spiced Honey – Årets kulör 2019 från Nordsjö. En grafisk cirkelform som är målad på väggen utgör ett fräckt blickfång. Material som trä, läder och stickade textilier tillför rummet en taktil  och skön känsla.

Vill du också ha den fräcka cirkeln på din vägg? Titta på vår korta video med stegvisa anvisningar för hur du målar en cirkelkontur.


Kulörer på bilden:
E4.22.49 / Spiced Honey
E4.214.68 / Nordsjö smooth maple
F0.06.64 / Nordsjö angora blanket
D8.06.74 / Nordsjö soft pink
A3.20.13 / Nordsjö Nordsjö Cobalt night

Ett enkelt, sofistikerat kök

Det här köket skapar en subtil dramatik med sin kontrast mellan de okonventionella nyanserna. Från de intensivt träkolsblå skåpen till väggarnas neutralt rosa och den mångsidiga Spiced Honey som här antar en gyllene ton i den smala randen nära taket. Grafisk konst och accessoarer i koppar kompletterar det här udda men eleganta rummet. Se hur du målar ränder her.

Vilka kulörer?
MN.00.86 / Nordsjö feather pillow
E4.14.68 / Nordsjö smooth marple
E4.22.49 / Spiced Honey
T3.04.12 / Nordsjö cobalt night

 

Inspirerad?

 

Testa Spiced Honey i ditt vardagsrum nu direkt med appen Nordsjö Visualizer.

Hämtar data, vänta...