Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Matplats med väggar i nyanser av persika, gult och halm

Skapa en harmonisk och glädjefylld plats med Nordsjö Årets kulör

Buzz-kulörerna är inspirerade av surret och den biologiska mångfalden på ängar och fält med vilda blommor och kan ge alla rum en känsla av vitalitet och glädje. 

Vår Buzz-palett hämtar inspiration från naturens extraordinära ekosystem – tänk vackra ängar med gräs, vilda blommor, fjärilar och bin. När de används i våra hem skapar palettens livfulla färger en rik, energisk miljö som känns lekfull och väcker glädje.

Buzz-nyanserna är perfekta för att skapa intryck och gör ditt hem personligt. Bli kreativ med geometriska former, skapa en dramatisk kontrast med avdelade väggar eller lyft fram fokuspunkter i ett rum med smart color blocking.

Testa de här fyra glädjefyllda inredningsförslagen med Nordsjö Årets kulör, Wild WonderTM och Buzz-paletten. 

Skapa grafik i vardagsrummet

 

Var modig i vardagsrummet genom att kombinera kulörer och lek med färgeffekter: Buzz-paletten handlar om att mixa och matcha. Här blir en cirkel målad med Wild Wonder TM, ett glatt, oväntat element mot en mjukt rosa vägg, vilket bidrar till den varma och strålande känslan.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Pastellrosa väggar i ett vardagsrum med en målad gyllene cirkel.

Skapa kontrast i sovrummet

 

Livfulla men harmoniska: Buzz-kulörer är gjorda för att fungera tillsammans, så var kreativ och måla en avdelad vägg. Här definierar en sektion i mjukt rosa själva sängområdet, medan resten av rummet är målat i Årets kulör 2023, Wild WonderTM. Det är en kombination som skapar en rolig, varm och välkomnande miljö.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Street View B1.18.51

Tittar in genom en dörr till ett sovrum med en vertikalt avdelad vägg i rosa och halmgult.

Släpp in solsken i köket 

 

Buzz-kulörerna är inspirerade av de toner som finns i ett fält med vilda blommor, och de känns bekväma tillsammans och är enkla att skapa lager med. Här är en kombination av Wild WonderTM och rikt gult som ger det här köket liv. 

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Deep Montpellier F8.31.69

Kök med knallgula hyllor

Skapa intresse med färgblock

 

Det är enkelt att skapa en effekt med en enkel color blocking-teknik, och det kan aldrig bli fel om du kombinerar tonerna i Buzz-paletten med Wild WonderTM. Här ger den pastellrosa trappen en subtil effekt mot väggarna och taket som är målade med Årets kulör. Pricken över i:et får du genom att koordinera möbler och accessoarer i samma rosa nyans.

 

Vilka färger? Kulörnamn och kulörkod:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Clear Mandal C2.06.68

Ett arbetsrum med en trappa målad i pastellrosa
Hämtar data, vänta...