Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Självrengörande fasadfärg skyddar ditt hus - One Super Tech

Självrengörande fasadfärg skyddar ditt hus - One Super Tech

Fasadfärgen som rengör sig själv! Nordsjö One Super Tech, ger dig en husfasad som känns som ny varje dag året om under många år

Nordsjö One Super Tech är en fasadfärg med extra lång hållbarhet, upp till 16 år om du följer våra avisningar från början till slut. Dessutom är den självrengörande, vilket innebär att det är mycket enklare att hålla fasaden ren eftersom färgen tar hand om rengöringen. Nordsjö var tidiga på marknaden med en självrengörande teknologi, den blev lanserad redan somaren 2015. One Super Tech har en yta som är slätare och hårdare än traditionell fasadfärg men är fortfarande flexibel, vilket medför att minimalt med smuts fastnar och att ytan enkelt kan spolas ren när det regnar vilket i sin tur ger en minskad grogrund för alger och mögel.

 

Måla med vitaste färgen


Tänk på!

Dock kommer regnet inte åt att spola rent på husets alla trädetaljer t.ex under takutsprång och regnet klarar är inte alltid så kraftfullt att det lyckas spola fasaden helt ren, så det kommer krävas fortsatt periodvis tvätt för att färgen ska hålla vad den lovar. Men huset kommer att hålla sig fräscht och snyggt betydligt längre med One Super Tech, och det kommer att vara mycket enklare och gå snabbare att tvätta fasaden med denna självrengörande färg.

Den självrengörande egenskapen är bara pricken över i:et 

One Super Tech är inte bara självrengörande, utan den har dessutom god vidhäftning och täckförmåga samt glans och kulörbeständighet, som gör att vi kan säga att färgen håller i upp till 16 år om du följer Nordsjö systemmålning. Gamla, tidigare målade hus och nya obehandlade hus ska behandlas olika, så det är därför viktigt att prata med fackfolk i butiken innan du gör ditt inköp av färg och verktyg och börjar måla. Men en sak kan du ta med dig redan från start – underlaget som ska målas ska vara rent och torrt, och är det en ommålning skall all lös färg skrapas bort innan du börjar måla.

One Super Tech kan fås i en mängd olika kulörer

Självrengörande One Super Tech kan fås i en mängd olika kulörer. Men det är betydligt svårare att välja kulör utomhus än inomhus, och då One Super Tech är hållbar och vädertålig kommer kulören du väljer att hänga med länge. Därför bör du tänka igenom färgsättningen av ditt hus extra noggrant. Hur ser omgivningen ut med andra hus och kringliggande miljö samt har huset en historia att ta hänsyn till?

Vi vill rekommendera att man provmålar en bit av fasaden eller en lös träbit innan man går igång och målar hela fasaden eftersom kulören utomhus kommer upplevas både ljusare och starkare än kulörprovet i butik.

Läs också: Rätt kulör til din fasad

Nordsjö One Super tech

Nordsjö One Super Tech – utmärkande produktegenskaper

  • En av våra bästa självrengörande täckfärger
  • Miljömärkt med Svanen
  • Extremt bra glans och kulörbeständighet
  • Hög täckförmåga som gör att ditt hus ser nymålat ut längre
  • Fyllig konsistens för smidig applicering och snabbtorkande
  • Upp till 16 års skydd vid rekommenderad systemmålning
Hämtar data, vänta...