Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Stenhus – modernt och vackert

En matt färg framhäver skönheten hos ditt stenhus. Med kulören Deep Sarcelles på fasaden, stilrent vita fönsterkarmar och en svartmålad ytterdörr får du en modern men ändå klassisk look.

Stenhus i neutral kulör

Målade stenhus är en vacker syn. Huset på bilden är målat i den gråbeiga kulören Deep Sarcelles och har vitmålade fönsterkarmar, vilket ger ett stilrent intryck. Grunden är målad i en något mörkare kulör, för att ge tyngd och förankring till huset.

Entrén består av en svartmålad dubbeldörr med vita karmar som kontrasterar perfekt både mot Deep Sarcelles och den ljusare, stenlagda uteplatsen som sträcker sig runt hela huset.

 

Vilken sorts färg är bäst till stenhus?

Stenhus_uteplats
Stenhus_uteplats

 

Huset är målat med Murtex Stay Clean, som är en helmatt fasadfärg. Murtex StayClean är avsedd för betong, lättbetong och KC-puts. Färgen är självrengörande och kommer att hålla fasaden fin år efter år – vanligt regnvattnet hjälper nämligen till att tvätta ytan och tar med sig både smuts och eventuell svamp och alger från ytan när det rinner av. Så du slipper skura och kan koppla av i sommarsolen.

För dörr- och fönsterkarmarna rekommenderar vi att måla med färgen One Door and Window Tech.

Hämtar data, vänta...