Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kombinera Nordsjö Årets kulör med varma naturliga färger

Vi har tagit fram fyra lättanvända paletter för att hjälpa dig förvandla ditt hem med Nordsjo Årets färg 2021, Brave Ground. Här ser du några färdiga färgkombinationer som kan inspirera när du blandar och matchar Tillit-kulörerna.

Årets färg 2021 Brave Ground är en varm, neutral nyans som är perfekt att kombinera med andra kulörer. Den kompletterar och balanserar, samtidig som den framhäver andra nyanser. Den harmoniserar också perfekt med de jordnära kulörerna i vår Trust-palett.

Dessa ljusbruna, grå och neutrala nyanser kan hjälpa dig skapa en enhetlig känsla i ett rum genom att förena olika designelement. Med Tillit-kulörerna kan du mjuka upp hårda linjer i ett modernt rum och lägga till en subtilt modern touch till mer traditionella utrymmen. Välj nyanser från Tillit-paletten för en varm och välkomnande känsla i ditt hem.

Här är fyra idéer till hur du kan använda Brave Ground med dessa jordnära färger ...

1. Skapa ett harmoniskt sovrum med en mjukt neutrala nyanser​

Dulux_CF21_Colour_of_the_Year_Trust_colors_global_1

Tillit-kulörerna kompletterar varandra på ett naturligt sätt, vilket gör det enkelt att kombinera olika nyanser för att skapa ett enhetligt utrymme. Här har man använt Nordsjo Årets kulör, Brave Ground på bruna väggar för att skapa ett elegant och mysigt sovrum. Ett valv, också målat i Brave Ground, tillför en kreativ touch och skapar en plats till toalettbordet. Lär dig behärska denna målningsteknik genom att titta på vårt videoklipp Måla ett valv

Vilka färger - namn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Vintage coins E4.10.40

1. Skapa en tvåfärgad färg för ett inbjudande vardagsrum där människor vill umgås

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_2

Använd en smart färgeffekt för att skapa en tvådelad vägg med Tillit-kulörer. Det ger dig chansen att leka med intressanta färgkombinationer och skapa ett välkomnande rum. Här har väggar målade i Årets kulör, Brave Ground fått en låg, terrakottafärgad bård. Denna effekt framhäver rummets höjd samt skapar en elegant och subtil bakgrund för en eklektisk samling av antika möbler. 

Vilka färger - namn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42

2. Arbeta med naturliga toner för att skapa ett kök som vänner och familj vill umgås i​

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_3

Den varma, naturliga nyansen Brave Ground är ett utmärkt val för köksskåp, eftersom den gör sig så bra tillsammans med andra färger och material. Här har man kompletterat kulören med trähyllor och en samling koppar-, glas- och keramikföremål för att skapa ett elegant och modernt kök.

Vilka färger - namn og kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04.67
Nordsjö Slate brown E5.15.25

3. Skapa ett inspirerande utrymme med Tillit-kulörer

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_4

Tillit-paletten låter dig blanda och matcha färger som fungerar tillsammans. Här ser du en uppsättning geometriska former målade i Brave Ground och andra varma, harmoniserande nyanser. Resultatet är en visuellt stimulerande vägg som garanterat kommer väcka uppmärksamhet.

Vilka färger - namn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42
Deep Sarcelles F1.04.56
Nordsjö Vintage coins E4.10.40
Nordsjö Almond mousse EN.01.81

Vill du veta mer om Årets färg?

Hämtar data, vänta...