Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Inred ditt hem i skandinavisk stil

Återskapa den enkla elegansen i skandinavisk inredning.

Välj rena fräscha färger

Modern skandinavisk stil kombinerar tidsenliga ljusa trämöbler med en neutral färgpalett för att skapa en känsla av rymd och lugn. Föreställ dig rena, fräscha nyanser: ljusa gröna och blå toner, benvita och naturligt ljusa trätoner som ask, björk och tall.

De blågröna nyanserna som används i detta kök med öppen planlösning är inte bara lugna och sofistikerade utan speglar även stillheten i det skandinaviska landskapet.

Skapa kontraster med kontrastfärger

Välj två färger som har några nyanser emellan sig för en enkel färgsättning, som till exempel medelstark blågrön till väggarna och en mörkare nyans för dekorationerna. Dessa färger kan sedan gå igen i hela rummet med accessoarer för att ge rummet en sammansatt känsla.

Accessoarer med naturlig struktur

Trä i alla former är väsentligt i den skandinaviska stilen. Fullända denna stil med moderna skandinaviska möbler i ljust trä som björk med rena minimalistiska linjer.

För att skapa värme och framhäva den lugna atmosfären ytterligare kan du lägga till några accessoarer med struktur som till exempel en skulptural hängande belysning och jordfärgad keramik.

Hämtar data, vänta...