Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
HviteLinjer Lion Heart

HviteLinjer Lion Heart

Jag har valt en gul kulör. Jag föredrar vanligtvis neutrala kulörer, så denna valdes lite som en kontrast till det.

Presentation av bloggare:

Jag heter Katrine Lindgjerdet och är 29 år. Jag kommer ursprungligen från Trondheim men bor i det vackra Bergen sedan sex år tillbaka. Här bor jag tillsammans med min sambo Vegard och våra två barn, Sander som är 3½ år och Sebastian snart 1 år. Min stora passion är inredning, design och styling. Jag har varit intresserad av inredning sedan barnsben och mitt flickrum ändrades ofta om. Jag har varit igenom många olika stilar men de senaste åren har jag varit trogen det moderna och minimalistiska. Jag gillar det enkla och det återspeglas i min inredning men även i min klädstil.

Presentation av kulören Hvitelinjer Lion Heart

Jag har valt en gul kulör. Jag föredrar vanligtvis neutrala kulörer, så denna valdes lite som en kontrast till det. Det är en varm kulör som jag just nu ser i en del modebilder och kommer säkert senare även se i inredningdetaljer. Det är en kulör som kan användas tillsammans med flera andra kulörer. Jag tror att kulören kommer att passa fint ihop med ljusa och mörkgrå toner, brunt, svart och vitt. Namnet Lion Heart valde jag då jag associaserade till det när jag såg kulören första gången. Att jag målar kulören i ett barnrum gör att namnet passar särskilt bra.

HviteLinjer barnrumsinspiration

Användningsområde:

Jag har mycket neutrala kulörer hemma som går i grått och ljust, så denna kulören kan med fördel användas på möbler, till exempel en stol eller som en fondvägg. Inte en stor vägg i vardagsrummet men som detaljer på väggen eller på en mindre vägg som kontrast till de grå kulörerna. Hemma har jag målat en hel vägg i barnrummet med Lion Heart och figurer på den motsatta väggen med samma kulör. Flera möbler i rummet målades också med kulören.

Vad betyder kulörer i inredningen?

Det är lite galet att jag har valt en gul färg, för det hade jag nog inte valt för 1-2 år sedan. Men jag tycker att det är något som passar hemma hos mig och kan vara en bra kontrast till de kalla, neutrala kulörerna som jag har idag.

Barnrumsinspiration från HviteLinjer
Hvite Linjer gjord DIY säng til barnrummet

Vill du läsa mer om Katrines spännande projekt så kan du följa henne här:
Blog: http://hvitelinjer.no/
Facebook: www.facebook.com/hvitelinjer
Instagram: @hvitelinjer , @white.interior , @hekleskatter

Hämtar data, vänta...