Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Fyra sätt att använda årets kulör från Nordsjö i ditt sovrum

Upptäck hur du kan använda Spiced Honey, årets kulör 2019 från Nordsjö, för att skapa olika sinnesstämningar i ditt sovrum

Är du redo att förnya ditt sovrum? Det här rummet spelar en allt viktigare roll i dagens moderna livsstilar. I en hektisk värld har sovrummen blivit den yttersta fristaden, en plats för att vila, koppla av och ladda batterierna. Ge ditt sovrum den uppmärksamhet det förtjänar och förändra det med någon av de fyra paletterna med årets kulör 2019 från Nordsjö, som alla är uppbyggda kring den mångsidiga nyansen Spiced Honey – vilken palett passar din stil?

1.  Det rogivande sovrummet

I det här diskret sofistikerade rummet blandas mjukt rosa med jordiga, neutrala toner och det värms av guldtonerna i Spiced Honey – vilket ger paletten en chic känsla. Rummet har inslag av len sammet och polerat trä för att skapa ett intryck av sober lyx.

Vilka kulörer?
E4.22.49 / 
MN.00.86 / 
D8.06.74 / 

2. Det lugnande sovrummet

Nordsjo-colour-futures-arets-kulor-2019-en-plats-for-att-dromma-sovrum-inspiration-Sverige-37
Ett lugnande Spiced Honey-sovrum

Det här djupt fridfulla rummet är helt inriktat på att vara en plats för paus och stundens njutning. Prova den här paletten med delikat rosa, mjukt grå och fräscha vita toner, som ges substans med inslag av Spiced Honey. Lägg till ljusa träslag och mjuka, stickade kuddar så får du ett sovrum som är enkelt och harmoniskt.

Vilka kulörer?
E4.22.49 / 
ON.00.59 / 
B5.05.52 / 

3. Det mysiga sovrummet

Nordsjo-colour-futures-arets-kulor-2019-en-plats-att-alska-sovrum-inspiration-Sverige-38
Förvandling till ett mysigt sovrum

Om du vill omges av en intensivt varm och välkomnande känsla i sovrummet kan du prova den här pigmentrika paletten som blandar terrakottarött med djupt skogsgrönt och inslag av livfullt blått. Lägg till enkla trämöbler och rikt mönstrade tyger för att komplettera den inspirerande och vårdande stämningen.

Vilka kulörer?
E4.22.49 / 
B9.30.21 / 
G5.17.19 / 

4. Det livfulla sovrummet 

Nordsjo-colour-futures-arets-kulor-2019-en-plats-for-kreativitet-sovrum-inspiration-Sverige-39
Förvandling till ett livfullt sovrum med Spiced Honey

Prova den här paletten för en lekfull och kul look i sovrummet som gör att du känner dig full av energi varje morgon. Ljusa nyanser som smaragdgrönt blandas med fräscha vita nyanser och binds ihop med Spiced Honey. Färg används i djärvt abstrakta block för att skapa en fräsch och intensiv stämning som förstärks av livfulla textilier och coola moderna möbler.

Vilka kulörer? 
JN.00.88 / 
F6.04.63 / 
E4.22.49 / 
M3.47.29 / 

Inspirerad?

Upptäck hur paletterna med årets kulör 2019 från Nordsjö kan förändra ditt sovrum med appen Nordsjö Visualizer eller teste det nya färgprovet

Hämtar data, vänta...