Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Allt du behöver veta om årets kulör 2018 från Nordsjö

Upptäck hur Heart Wood, årets kulör 2018 från Nordsjö, kan skapa en välkomnande känsla i alla rum i ditt hem.

Heart Wood är årets kulör 2018 från Nordsjö. Den är vald för att du ska kunna knyta an till naturens lugnande färger. Den här moderna kulören kan användas i en rad färgkombinationer för att skapa olika stämningslägen, beroende på vilken atmosfär du vill skapa i ditt hem.

Inspirationen bakom kulören

Idéer för ett neutralt vardagsrum
Idéer för ett neutralt vardagsrum

Heart Wood valdes 
ut av kulörspecialisterna vid vårt Global Aesthetic Centre. Tillsammans med experter på internationell design och samhällstrender har vi identifierat ett globalt behov av hem som känns ännu mer vårdande än tidigare – och det är här Heart Wood kommer in i bilden. Kulören kan vara lugnande, energigivande eller avkopplande, beroende på vilka andra kulörer den kombineras med. 


Vilka kulörer?
Heart Wood
C2.06.68
D2.11.43
B1.08.37

Kulören i hjärtat av alla rum

Varmt och välkomnande kök
Välkomnande kök

Heart Wood har en mild rosa ton och skapar en välkomnande känsla i alla rum. Nyansens mångsidighet innebär att du kan använde den i en rad kulörkombinationer – allt från ärtigt gröna till svala blå nyanser – för att skapa en sinnesstämning som känns rätt för dig.

Vilka kulörer?
Heart Wood
S2.07.58

Kompletterande kulörer

Berikande kulörer i ett sovrum
Berikande kulörer i ett sovrum

Heart Wood kan kombineras med jordiga toner för att skapa en rik kulörkombination. Bryt de här varma, harmoniska nyanserna med en accent av bläckblått och lägg elegans till den mysiga känslan. Eller kombinera den med ljusare kulörer för en luftig men ändå varm atmosfär.

Vilka kulörer?
Heart Wood
T9.26.21
YN.02.45
BN.02.82

Upptäck hur årets kulör 2018 från Nordsjö kan förändra ditt kök med Visualizer-appen

Hämtar data, vänta...