Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

4 sätt att färgsätta ditt kök med årets kulör 2018 från Nordsjö

Nya sätt att färgsätta ditt kök med årets kulör 2018 från Nordsjö

Letar du efter de senaste kulörtrenderna för ditt kök? Kulörspecialisterna vid vårt Global Aesthetic Centre har tagit fram ett antal kompletterande paletter som du kan kombinera med Heart Wood – årets kulör 2018 från Nordsjö. Se vilken av dessa stilar som passar ditt kök, med värmen hos Heart Wood som kärna.

1. Det lugnande köket

Årets kulör 2018 från Nordsjö skapar en lugnande, välkomnande känsla på dina köksväggar. Skapa en kulörkombination som utstrålar värme genom att blanda Heart Wood med ljusare nyanser av lera och mörkare kastanj och kakao.

Vilka kulörer?
Heart Wood
D2.11.43
C9.06.21

 

2. Det lyxiga köket

Kombinera Heart Wood med varma toner i ditt kök
Kök i varma kulörer

 

Skapa en generös, lyxig känsla i ditt kök genom att kombinera Heart Wood med toner som varm och mjuk latte. Det här färgschemat är perfekt att kombinera med lyxiga textilier och metalliska accessoarer. Resultatet känns som en varm omfamning.

Vilka kulörer?
Heart Wood
C0.23.18
B7.10.59

Experttips: Prova att använda två kulörer för att skapa en tvåfärgad vägg. Applicera den ljusare kulören upptill för en modern känsla.

 

Så här skapar du en tvåfärgad vägg

 

 

3. Det kreativa köket

Använd energiska kulörer som grönt ihop med Heart Wood i ditt kök
Heart Wood-kök med grönt

Har ni en experimenterande kock i familjen? Använd en spännande färgpalett för väggar för att inspirera honom eller henne. Vi rekommenderar att du lägger på mossgrönt som kontrast till den rosa nyansen hos Heart Wood, årets kulör 2018 från Nordsjö. Glöm inte de små överraskningarna – en färgtouch på oväntade platser, exempelvis undersidan av ett bord eller en bänkskiva.

Vilka kulörer?
Heart Wood
F8.07.83
M4.28.19
G5.19.40

 

4. Det gemensamma köket

Måla ditt kök med Heart Wood och pastellnyanser
Kök i pastellnyanser

Gör de senaste kulörtrenderna till dina genom att kombinera pastellkulörer med Heart Wood. En elegant tvåfärgad vägg – himmelsblått och gräddvitt – kan återspeglas i andra ytor, såsom ytskikt och sidor på köksön, medan en djupblå accent håller ihop det hela. Resultatet är ett lugnande, luftigt kök som är perfekt för sköna stunder även i den mest upptagna familj.

Vilka kulörer?
Heart Wood
F6.06.69
S2.07.58
T3.04.12

Inspirerad?
Upptäck hur de här nya färgpaletterna kan förändra ditt kök med Visualizer-appen från Nordsjö

Hämtar data, vänta...