Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Warm Grey i vardagsrummet i hemmet till @carlasofiemolge

Vardagsrummet får en ljus, varmgrå kulör

Supermatta väggar är elegant och tidlöst. Och trendigt just nu. I vardagsrummet ger sammetsmatta ytor en behaglig känsla utan reflexer och ger ett vackert lyft åt kulören du väljer. I de flesta hem är vardagsrummet inte utsatt för särskilt mycket slitage. Men det är skönt att veta att trots att du väljer en matt färg så är väggarna avtorkningsbara. Med Nordsjö Ambiance blir ditt vardagsrum en skön plats att umgås i.

Så här gör du:


1. Skydda hela golvet och listerna från färgstänk och dropp med täckpapper och tejp. Se till att fästa pappret ordentligt så det inte glider runt när du jobbar. Kåporna till elutagen skruvar du enkelt bort med en vanlig skruvmejsel. Kom ihåg att stänga av strömmen först.
2. Tvätta väggarna med Nordsjö Original Målartvätt. Skölj väl och låt torka.
3. Spackla över små hål och ojämnheter med Nordsjö Professional Mediumspackel. Låt torka enligt anvisning på förpackningen. Slipa spacklade ytor och borsta av slipdammet.
4. Börja måla vid kanter, hörn och lister med en pensel och stryk ut med en liten roller (sk sparmålning). Bästa resultat utan ojämnheter får du om det sparmålade området inte har börjat torka. Sparmåla därför en vägg i taget.
5. Doppa rollern i färgtråget och fyll rollern med så mycket färg det går utan att det droppar. Tips - du inte ska kunna se rollerns ludd. Börja med att rolla uppifrån och ner, och inte mer än två rollerbredder i taget för bäst resultat.
6. Packa in roller, tråg och penslar i en plastpåse efter första strykningen. Låt det första lagret färg torka och slutmåla sedan med ett lager till. Ta bort tejpen direkt när du är klar.

Carla Sofie Molge och kulören Warm Grey

Rätt färg på rätt plats:

 
     
 
 

Nordsjö Ambiance Xtramatt väggfärg


Helmatt väggfärg som ger en vacker, djup och dämpad reflexfri yta. Perfekt till sovrum och vardagsrum. Xtramatt är dessutom Svanenmärkt.

Antal strykningar/behandlingar: 2
Torktid: 1 timmar
Övermålningsbar efter: 2 timmar
Rengör verktygen med: Vatten
Verktyg: Pensel, roller, spruta

Detta behöver du:


• Målartvätt
• Täckpapp
• Maskeringstejp
• Pensel till sparmålning
• Stor rulle + tråg
• Liten rulle + tråg
• Förlängningsskaft

Hämtar data, vänta...