Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Rätt färg på rätt plats Ambiance färg

Rätt färg på rätt plats Ambiance färg

Välj rätt färg till rätt plats

Dags att måla om hemma? Vi har produkter för hela ditt hem och alla dina behov. Låt oss hjälpa dig att välja rätt färg och rätt kulör till ditt projekt.

HALLEN

Hallen är nog det rum som de flesta av oss ägnar minst uppmärksamhet och omtanke - fastän det egentligen borde vara tvärtom. Hur den upplevs och på vilket sätt den inreds är faktiskt viktigare än man kan tro - här sätts nämligen tonen för resten av hemmet.

LÄS MER HÄR

 

 

SOVRUMMET

Är ditt sovrum i behov av lite extra kärlek och omtanke? Vi behöver mer än någonsin hämta ny kraft och hitta tid för återhämtning i vardagen - och vad passar då bättre än att göra det i sovrummet. Med några enkla knep så kan du förvandla ditt sovrum till en mysig och välkomnande plats där det ges möjlighet till vila. Ta del av våra enkla tips på hur du med hjälp av färg och detaljer kan skapa din egen fristad.

LÄS MER HÄR


BARNRUMMET


Finns det något som är roligare än att inreda och måla ett barnrum? Här kan vi verkligen låta fantasin flöda och passa på att ta ut svängarna ordentligt. Läs mer om våra busenkla tips på hur du kan skapa ett lekfullt barnrum, samt massa härlig inspiration på färgglada väggmålningar, mysiga kryp-in och hur man skapar ett tropiskt djungelrum.

LÄS MER HÄR!

Barnrumm

KÖKET

Ge ditt kök ett nytt liv och få en ny och fräsch look på dina köksluckor. Allt du behöver är lite färg, en pensel och denna superenkla gör-det-själv-guide.

LÄS MER HÄR

Anna Kubel målar köksluckor

VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet är den plats i vårt hem där vi vill skapa en inspirerande men samtidigt rofylld miljö. Supermatta väggar är elegant och tidlöst - och super trendigt just nu! I vardagsrummet ger sammetsmatta ytor en behaglig känsla. 
Läs mer hur du lyckas med både inredningen och färgsättningen i vardagsrummet. 


LÄS MER HÄR

Grön färg i stue

Grön färg i stue

Nordsjo Ambiance
Hämtar data, vänta...