Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa elegans med mjuka pastellnyanser

Sluta leta och välj denna vuxna färgpalett för en chic stil.

Klassisk stil

Välj pastellnyanser med en grå underton för att skapa en elegant stil. Föreställ dig matta, bleka nyanser som blågrått, mauve, dov syrenlila och eau de nil.

Här har mauve kombinerats med en blågrå ton – en kombination som är både mjuk och sofistikerad. Naturliga accessoarer som en sisalmatta och halmkorgar ökar rummets klassiska känsla.

Matcha

Babyblå och mjukrosa passar extremt bra ihop men var inte rädd för att experimentera med olika färgkombinationer när du ska skapa en vuxen färgsättning.

Kombinera rökigt lila med blek urtvättad eau de nil eller välj från spektrumets ljusare del och blanda citrongult med mintgröna toner för en stil som speglar naturen. Om du vill ge dina färgkombinationer mer djup kan du använda en färgklick i en mörkare nyans än den du målade med.

Om du till exempel kombinerat duvblått och smörgula toner skulle du kunna att ställa in en mörkblå soffa med kuddar i en mer klarblå nyans, till exempel ultramarin, för att matcha resten. Annars skulle du kunna tillföra några svarta stänk – inget grundar rummet som lite kolsvart eller ebenholts.

Hämtar data, vänta...