Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Sovrumsidéer för kräsna barn

Hjälp dina barn att välja en färgsättning till sovrummet som håller länge.

”Hur kan jag hitta en färgsättning som barnen inte växer ifrån direkt?”

Barn byter smak nästan lika ofta som de byter skostorlek så det är en bra idé att välja en mångsidig palett som kommer att växa med dem när du flyttar till det nya huset.

Dessa beprövade färgsättningar tilltalar barn i alla åldrar.

Djärva gula och grå nyanser kan ha en stor genomslagskraft vilket gör att de passar perfekt för tonåringar som vill uttrycka sin stil.
Valj gult for ett mangsidigt tonarsrum

1) Gult och grått

Vågade gula och grå nyanser kan ha en stor genomslagskraft och passar perfekt för tonåringar som vill uttrycka sin stil.

Mjukare nyanser passar bra för en lugnande och könsneutral barnkammare.

Pasteller blir aldrig omoderna och ger en lugnande känsla vilket gör att de passar perfekt i sovrum. Kombinera dem varsamt så att de fungerar både för pojkar och flickor.
Pasteller i barnrum

2) Perfekta pasteller

Pasteller blir aldrig omoderna och ger en lugnande känsla vilket gör att de passar perfekt i sovrum. Kombinera dem varsamt så att de fungerar både för pojkar och flickor.

Ljusblå nyanser har en skör, feminin känsla när de kombineras med vitt, medan ljusrosa passar bra som en accent till maskulina blåa eller gråa nyanser.

Grönt är ett uppfriskande alternativ som passar lika bra för både pojkar och flickor.
Fargsatt med uppfriskande grona nyanser

3) Fräscha gröna nyanser

Grönt är ett uppfriskande alternativ som passar lika bra för både pojkar och flickor. Grönt hjälper dessutom koncentrationen och stimulerar hjärnan för barn som gör läxan i sina sovrum.

Håll dig till ljusa, avslappnande nyanser för väggarna och ljusare gröna detaljer som energikickar.

Neutrala toner behöver inte vara tråkiga. Använd dem som bas för din färgsättning och addera några starka och klara kulörer på sängkläder och accessoarer för en skojig och ungdomlig stil.
Gor en neutral fargsattning intressant

4) Flexibla neutrala toner

Neutrala toner behöver inte vara tråkiga. Använd dem som bas för din färgsättning och tillsätt några färgklickar i form av sängkläder och accessoarer för en skojig och ungdomlig stil.

Detta gör det även enklare att förnya rummet utan att behöva måla om. Allt man behöver göra är att byta ut accessoarerna – perfekt när dina tonåringar vill byta stil.

Skoltavelfärg gör färgsättningen rolig – samtidigt som den är praktisk. Barnen kan då använda ytan för att rita eller träna på bokstäverna.
Skapa en rolig fargsattning med skoltavelfarg

5) Väggar med skoltavelfärg

Skoltavelfärg gör färgsättningen rolig – samtidigt som den är praktisk. Barnen kan då använda ytan för att rita eller träna på bokstäverna, medan äldre barn kan använda den för att skriva upp läxorna eller skojiga meddelanden från kompisarna.

Använd den för att måla en liten vägg bakom sänggaveln eller skapa en dramatisk rand från tak till golv i mitten av en längre vägg.

Använd Nordsjö Visualizer app för att visa barnen exakt hur deras rum kommer att se ut när det är målat.
Hjalp barnen att valja en kulor som de kommer att alska

Bästa tipset

Om dina barn har svårt att välja en kulör och sedan hålla sig till den, använd Nordsjö Visualizer app för att visa dem exakt hur deras rum kommer att se ut när det är målat. På så sätt är det mer troligt att de fattar ett beslut som de är nöjda med.

Hämtar data, vänta...