Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Släpp kreativiteten lös med lila

Vill du få konstnärlig inspiration? Prova kraften hos lila.

Lila – denna vackra blandning av lugna blå och passionerade röda toner – förkroppsligar alla kreativitetens egenskaper: visdom, självständighet, mod och självförtroende.

För att stimulera sinnena och få kreativiteten att flöda kan du prova att måla ditt arbetsrum, bibliotek eller din ateljé i en fyllig, energigivande lila nyans så som aubergine, indigo eller fyllig plommon. Om hellila inte är din grej så kan du kombinera ljusare nyanser av lavendel och violett med krämvita och beige toner för att skapa en elegant och lugn stil.

 

 

Lila sovrumsinspirasjon

 

Släktskapet med både blått och rött gör även lila till den perfekta färgen för både pojk- och flickrum. Måla en vägg i en lysande lila nyans för en slående effekt eller muntra upp en neutral färgsättning med violetta accessoarer och textilier. Det om något är kreativt så det förslår.

Sovrum målat i den härligt mörklila kulören W9.10.13 med detaljer kring spegel och lister i året kulör 2018 Heart Wood, en varmt brunrosa kulör i jordiga toner. Läs mer om kulören här: https://www.nordsjo.se/sv/kul%C3%B6rinspiration/%C3%A5rets-kul%C3%B6r-2018-heart-wood

 

Lila matsal

Se den vackra mörkt auberginefärgade Dark Montrouge här på bilden av denna matplats. Mustigt och exotiskt tillsammans med en lampa i guld och inslag av varma träslag på möbler.

Hämtar data, vänta...