Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa ett spännande tema i barnens rum

Läs mer om hur du ger barnrummet ett nytt, inspirerande utseende med ett av våra roliga teman

Ska du måla om i barnrummet? Våga bekänna färg! Med hjälp av enkel maskeringsteknik, geometriska mönster och stenciler – och en knallig färgpalett – kan du skapa en inspirerande plats fylld av energi där barnets verkligen trivs.

Nyanser i en högre växel

Många barn kan inte få nog av bilar – antingen leker de rally eller använder dem för att köra runt på leksaker. Med hjälp av en kombination av fräscha och energiska färger och några fina stenciler kan du skapa en landsväg tvärs över väggen i barnrummet. Bana väg för ett sovrum som tar dig från A till B.

Vilka kulörer?
Clear Lyon
Illuminated Paris
Sparkling Calais
Glowing Bordeaux
Clear Cognac

Vår Easy2Clean-färg med innovativ, fläckavvisande teknik sätts bokstavligen på prov. Se hur den klarade sig här [Link to: Easycare slow-mo video]. Perfekt till barnrummet!

Ett miniäventyr

Se hur enkelt det är att skapa ett äventyrstema i barnrummet
Äventyrstema till barnrummet

Måla upp vår fantastiska natur med ett spektakulärt rumstema. Smart användning av maskeringstejp och en färgpalett i grått och gult lägger grunden till majestätiska berg. Och solen? Bara tillsätt snören! Du blir nog förvånad över hur enkelt det är att förvandla ett hörn av rummet till en campingplats för små äventyrare.

Kolla in vår video med enkla steg till att skapa den här miljön.

[Insert Adventure bedroom roomset video]

Vilka kulörer?
Dark Sarcelles
Clear Calais
Sparkling Calais
Bright Calais
Illuminated Montpellier

Effektfullt i enkla färger

Använd ett enkelt färgschema för att skapa en spännande och unik miljö i barnrummet
Barnrum i klara färger

Vill du inte binda upp dig för ett visst tema? Du kan enkelt ge barnrummet ett nytt utseende med starka och klara färger. Prova att måla väggarna i knallblå nyanser eller limegrönt och måla sedan om skrivbordet eller fräscha upp bokhyllan med en skvätt matchande färg. Ett lätt sätt att göra om barnrummet till något roligt, energiskt och helt unikt.

Sugen på att testa klassiska men tillskruvade färger? Kolla in våra idéer om hur du använder älsklingsfärger i barnrummet Favoritfärger i barnrummet.

Vilka kulörer?
Shiny Cognac
Misty Cognac
Glowing Fontaine

Hjältemodig palett

Skapa ett superhjältetema – ett enkelt och roligt sätt att inreda barnrummet
Superhjältetema i barnrummet

Det är dags att rädda dagen med en riktig superhjälteidé till barnrummet. Midnattsblå bakgrund, svarta byggnader och stänk av knallgul färg skapar en lysande skyline. Det här rummet passar perfekt till barn som drömmer om att rädda världen – antingen de svingar sig mellan höghusen eller flyger över natthimlen.

Se hur du lyckas som medhjälpare genom att skapa en skyline.

[Insert Super hero roomset video]

Vilka kulörer?
Glowing Cognac
Mystical Calais
Glowing Montpellier
Bright Calais

Vill du prova något lite enklare? Se hur cirklar 4 sätt att arbeta med cirklar i barnets sovrum kan användas för att snabbt och lätt förvandla barnrummet.

Hämtar data, vänta...