Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa en mysig läshörna

Använd smarta färger för att skapa ett krypin i ditt vardagsrum.

Hemtrevligt rum

Skulle du vilja skapa ditt eget lilla krypin där du kan sitta och läsa eller helt enkelt fly från resten av världen? Det blir inte enklare än så här – du behöver inte ens måla en hel vägg. Med bara lite färg kan du avgränsa en del av ditt vardagsrum och göra det till den plats där du kryper ihop och läser, pratar i telefon eller tar en liten tupplur.

Perfekt passform

När du har bestämt en plats väljer du en varm lugn färg så som persikorosa, blekgula eller rökigt grönt. Bestäm sedan hur högt upp du vill måla färgen – i detta fall mättes det så att hela golvlampan skulle få plats inom det målade området.

För att riktigt avgränsa ditt krypin så skulle du till och med kunna använda en tunt streck i en komplementfärg för att visa var resten av rummet slutar och ditt område börjar. Vi använde en diskret neutral ton för en modern känsla – men en ljusare nyans skulle också fungera lika bra.

Pricken över i:et

För att göra ditt krypin så mysigt som möjligt kan du skaffa några mjuka kuddar, mysiga filtar och en skön matta som du kan gräva ner tårna i. Lek med ljuset tills du får det som du vill ha det. En golvlampa med dimmer passar perfekt – det gör det enkelt att rikta ljuset mot din bok och då kan du även anpassa intensiteten efter ditt humör.

Hämtar data, vänta...