Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa en genomtänkt inredning med mogna nyanser

Låt dig inspireras av denna noggrant utarbetade färgpalett.

I en tvetydig värld är det en stor tröst att man alltid kan lita på matematik och vetenskap. Språk förändras men siffrorna förblir desamma och förenar oss var vi än bor i världen.

Denna färgtrend uppmuntrar oss att se på våra hem med analytiska glasögon och sätta upp konkreta mål för att få ett så bra liv som möjligt. Nyanserna som ingår i denna färgtrend är sofistikerade och eleganta: en noggrant framtagen färgpalett av maskulina neutrala toner som till exempel kittfärg eller tegel och fylliga accentfärger som mörk smaragd, stark teal, scharlakansrött och ockra.

Om du lockas av att skapa ett genomtänkt hem så kan du väl prova att använda några av de viktigaste neutrala färgerna i din befintliga inredning? Det passar bra att kombinera dessa noga övervägda och mogna neutrala tonerna med naturliga material som till exempel mörkt trä, marmor, ek och betong. Om du vill infoga ett grafiskt inslag så kan du använda schabloner för att måla ett meningsfullt nummer i en glad accentfärg som teal eller scharlakansrött på en vägg dit blickarna automatiskt kommer att dras.

Hämtar data, vänta...