Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa det perfekta gästrummet

Färg är ett lätt sätt att få dina gäster att känna sig hemma.

Enkel elegans

Ditt gästrum kommer antagligen att användas av olika slags människor – allt från vänner och föräldrar till svärföräldrar och långväga gäster – så det är viktigt att skapa ett rum som kan varieras. Komplicera inte till det när du väljer din färgsättning: idéen är att skapa en vacker, neutral duk som kan göras fin med hemtextilier och andra accessoarer.

Fritt flöde

Ett smart färgknep när du ska skapa ett mysigt rum är att kombinera två eller tre nyanser från en färgfamilj.

Om du till exempel älskar blått kan du kombinera indigoblått, denimblått och violett – som i detta vackra sovrum. För att skapa en färgeffekt som liknar den som ses på dessa väggar använder du lös penselföring för att skapa den ojämna linjen. Använd inte för mycket färg på penseln för bästa resultat.

Om du tycker bättre om neutrala toner kan du kombinera en mörkare grå nyans som till exempel tenngrå med en ljust duvgrå ton och fluffigt vitt.

Yin och yang

När det kommer till accessoarer i ditt gästrum så kan du fortsätta med temat visuella kontraster genom att mixa olika strukturer och ytor. Silke ser fantastiskt ut när det blandas med ylle på sängen eller så kan du kombinera olika ytor tillsammans som till exempel ett spegelbord med matta trästolar.

Några personliga detaljer som en vacker tavla, en vas med nyplockade blommor eller ett inramat foto garanterar att rummet alltid är redo att ta emot gäster – även oväntade sådana!

Hämtar data, vänta...