Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Skapa den nya romantiska inredningen

Ge hemmet ett nytt romantiskt utseende med naturliga kulörer och distinkta möbler.

Genom att välja rätt färgschema får man inte bara ett rum som känns personligt, det är också en möjlighet att se favoritsaker bland möbler och ägodelar i nytt ljus för att skapa en komplett bild.

Skapa en miljö för romantik

Naturligt trä lyfts fram på ett vackert sätt när det kombineras med en palett av jordgröna nyanser.
Grön soffa

”Det nya romantiska temat handlar om att se saker på ett nytt sätt och ge dem nytt liv med hjälp av fantasin”, säger Ann-Charlotte Linde, Nordsjös Colour Manager. ”Med den rätta bakgrundsfärgen kan man verkligen ge gamla föremål liv.”

Så oavsett om du har en älskad antik byrå eller en unik begagnad stol kan du fundera på hur väggarna skulle kunna lyfta fram dem. ”Naturligt trä sticker ut på ett vackert sätt när det kombineras med en palett med jordgröna nyanser”, säger Ann-Charlotte.

Vilka kulörer? Intense Valence

romantisk inredning, grönt 

Berätta en historia

En distinkt möbel kan säga något djupare och rikare om man använder det för att rymma en spännande blandning av saker. Växter, ljus, bilder och personliga skatter gör sitt till för att berätta den historia du målar upp i varje rum. Varje enskilt föremål ska starta ett samtal i sig själv och ge ett extra lager i det färdiga rummet.

Lite eklektisk känsla räcker långt

Hitta den rätta blandningen av kulörer för att skapa romantisk spänning utan att vara överväldigande.
Naturligt grönt vardagsrum

Ovanliga och unika föremål i ett rum ger en känsla av romantisk spänning, men tänk på att hitta den rätta balansen. ”Rummet måste ha rätt mängd bohemiska element, utan att det blir för överväldigande”, förklarar Louise.

Eklektiskt kan lätt bli excentriskt, så tänk på helhetsbilden och använd saker och större möbler på ett smart sätt som skapar intresse utan att bli för mycket.

Vilka kulörer? Restful Le Mans


 


Hitta balansen

Använd enkla handmålade motiv för att lyfta fram enskilda kulörer i rummets inredning.
Naturligt sovrum

Med hjälp av antika eller älskade möbler får rummet en känsla av trygghet. Det ger utrymme för inslag av klar färg som ger liv i väggarna och balanserar stämningen. Utforska möjligheten att använda enkla handmålade motiv som lyfter fram enskilda färger hos föremål i rummet. Genomtänkt placering av plantor kan också hjälpa till att sammanfoga eklektiska element, se dem som ytterligare detaljer som kompletterar utseendet.

Vilka kulörer? Misty Fontaine, Intense Valence, Dark Toulouse, Denim Drift och Dark Versailles

Hitta din romantiska anda

Hämta appen Nordsjö Visualizer för att få en glimt av hur dessa rika, äkta kulörer ser ut i ditt hem.

Hämtar data, vänta...