Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Anna Kubel, fotograf och stylist

Kubel Green Forest

Jag har valt en varm, dov mellangrön kulör som jag tycker fungerar riktigt bra tillsammans med grått, beige och jordnära toner. En mycket lugn och harmonisk kulör. Vi bor i skogen och det är nog därför som jag har valt en grön.

Presentation av bloggare

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några kilometer utanför Norrtälje tillsammans med min sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och på bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn, resor och små stunder i livet som jag gillar lite extra mycket!

Presentation av kulören, Kubel Green Forest

Jag har valt en varm, dov mellangrön kulör som jag tycker fungerar riktigt bra tillsammans med grått, beige och jordnära toner. En mycket lugn och harmonisk kulör. Vi bor ute i skogen och det är nog därför som jag har valt en grön kulör. Jag hämtar min inspiration från skogen, naturen och landskapet runt omkring mig och de jordnära kulörerna som återfinns i den.
 

Annakubel målar kökinnredningen grön

Användningsområden

Jag tycker att min kulör kan vara riktigt fin i bland annat sovrum för jag tycker att grönt skapar en mysig stämning och även ett lugn i rummet. Själv har jag använt kulören på mina köksluckor och det är mitt sätt att ta in naturen i mitt kök.

Vilken betydelse har kulörer i inredningen?

Kulörer i inredningen är otroligt viktigt och kan verkligen framhäva inredningen på ett fint sätt. Kulörsammansättningen i ett hem är extremt viktigt. Själv är jag glad för att använda beige, flera nyanser av grått och självklart grönt, som är lite av min favoritkulör. Jag har ju ändå ett grönt kök och flera gröna detaljer i vårt hem.

AnnaKubel målar köksinredning

Vill du läsa mer om Annas spännande projekt så kan du följa henne här:
Blogg: http://www.lovelylife.se/annakubel/

Instagram: @annakubel

Hämtar data, vänta...