Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Se, dela, måla – nu introducerar vi nya Nordsjö Visualizer

I appen kan du testa hundratals kulörer

Med rätt kulörval kan du skapa en helt ny känsla i ditt hem. I vår nya app Nordsjö Visualizer har vi därför gjort det både enklare och roligare att hitta den idealiska kulören till dina väggar.

Visualization
Visualization

Se

I appen kan du testa hundratals kulörer och se hur dina väggar förvandlas direkt på din skärm. Experimentera fritt tills du känner att du har hittat en perfekt palett.

Ladda ned gratisappen till din iPhone- eller Android-enhet och skanna av rummet eller fasaden du vill måla. Appen kan nämligen användas både inom- och utomhus. Använd liveläget för att se förvandlingen direkt eller spara det som en bild eller video. Peka sedan bara på skärmen där du vill måla och prova dig fram med olika kulörer för att se hur ditt rum skulle kunna se ut.

Med den smarta färgmatchningstekniken kan du också enkelt hämta inspiration i din omgivning. Det kan vara precis vad som helst, till exempel en färgglad kudde eller din favoritmålning. När du har hittat en kulör som du gillar använder du väljaren som matchar ihop den med en kulör som du direkt kan se på dina väggar. Möjligheterna har inga gränser!

Home screen
Home screen

Dela

Om du har svårt att hitta rätt kulör kan du spara dina idéer och dela dem med familj och vänner. Det gör du snabbt och enkelt i appen. Och de kan i sin tur skicka sina egna unika förslag till dig. Om du i stället vill veta vad ett proffs skulle tycka om dina färgsättningsidéer, kan du dela dem med experterna i din Nordsjöbutik och få personliga tips och råd.

Product
Product

Måla

När du har hittat den perfekta kulören ser nya Nordsjö Visualizer också till att det blir enkelt att komma i gång. Du får hjälp att hitta en butik nära dig direkt i appen och på ett litet kick kan du förverkliga dina visioner.

Vi på Nordsjö vet att färg kan väcka starka känslor, så det är viktigt att du känner dig säker och nöjd med ditt kulörval. Men det här är förstås också en fantastisk möjlighet att bara ha lite kul!

Ladda ned nya Nordsjö Visualizer i dag och ta klivet in vår färgsprakande värld! Download iTunes
[Download Android] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.cooper.nordi...)

Hämtar data, vänta...