Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Så här använder du årets kulör 2018 från Nordsjö i ditt hem

Se hur mångsidig Heart Wood är och hur du kan använda kulören på olika sätt i ditt hem

Varje år gör kulörexperterna vid vårt Global Aesthetic Centre och experter på globala trender inom design och teknik gemensam sak för att välja årets kulör från Nordsjö. I år valdes Heart Wood – en varm och jordnära kulör som hjälper dig att koppla av och ladda batterierna. Ann-Charlotte Linde, Nordic Colour Manager på Nordsjö, beskriver kulören som en varm gråbrun med en svagt rödaktig ton. Heart Wood är ytterst mångsidig och kan skapa en rad olika sinnesstämningar, beroende på vilken palett du kombinerar kulören med.

Ett gömställe från omvärlden

Vill du ha en plats där du kan mysa? Kombinera Heart Wood med nyanser som kakao, lera och varmrosa för att skapa en varm atmosfär. De här rika och ombonade kulörerna skapar tillsammans den harmoniska fristaden att dra sig tillbaka till.

Vilka kulörer?
Heart Wood
D8.24.44

En lugnande fristad för hela familjen

Svala blå och neutrala toner skapar lugn
Naturliga blå och neutrala toner i ett kök

Ta in utomhuskänslan genom att kombinera Heart Wood med naturinspirerade blå nyanser. När du lyfter kulören med de här svalare tonerna tillför du frisk luft och värme på samma gång – och skapar en lugnande fristad som passar alla.

Vilka kulörer?
Heart Wood
F6.06.69
S2.07.58
T3.04.12

Ett rum för energi och experimentlusta

Tillför energi genom att kombinera Heart Wood med livfulla gröna nyanser
Energigivande vardagsrum som kombinerar gröna nyanser med Heart Wood

Få det rosa att framträda genom att kombinera Heart Wood med ärtigt gröna nyanser. Kulörkombinationens livfullhet ger vilket rum som helst en energikick och inbjuder till lekfulla inslag. Varför inte prova organiska former som dekoration?

Det är enkelt att skapa: Titta på videon om hur du målar en organisk form 

 

 

Vilka kulörer? 

Heart Wood
H1.11.70
M4.28.19

 

Hämtar data, vänta...