Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Jannice Wistrand - Fotograf Lars Jansson

Reflections by Add Simplicity

Jag har valt denna kulören då den har en fin balans mellan grå, beige och så har den en smula röd ton som gör att den upplevs lite grå-lila-beige. Därmed är den lite jordnära och ger en bra grund till en inredning med fina mörka kontraster till.

Presentation av bloggare:

Namn: Jannice Wistrand
Ålder: 42 år
Familj: Maken Jonas, sonen Charlie 6 år, dottern Celine 3 år och katten Bosse.
Bor: I ett hus från 1700-talet i ett gammalt fiskeläge beläget i Skåne, Sverige.
Arbetar som: Bloggare, Feng Shui konsult, inredare, föreläsare och driver podcasts.
Jag heter Jannice Wistrand och är i grund och botten civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Efter flera år som marknadschef inom livsmedelsbranchen tog min kreativa ådra över och jag bestämde mig för att förverkliga en dröm om att starta ett eget företag som Feng Shui och inredare. Färg och form har alltid intresserat mig och senare även hur inredning och kulörer kan påverka vårt välbefinnande.

Presentation av kulören: Reflections by Add Simplicity

Jag har valt denna kulören då den har en fin balans mellan grå, beige och så har den en smula röd ton som gör att den upplevs lite grå-lila-beige. Därmed är den lite jordnära och ger en bra grund till en inredning med fina mörka kontraster till.
Jag kallar den för reflections för jag tycker att vi behöver tänka lite mer kring vad livet faktiskt innebär. I denna sociala medievärlden går allting väldigt fort och vi fokuserar mer på att följa trender. Denna kulören är mer hållbar och något man kan leva med länge, samt finna ro och tid för mer reflektion.

Jannice Wistrand målar med sin kulör

Användningsområde:

Kulören bildar en bra grund inredningen och är också lite mer modern med den beiga tonen.

Vad betyder kulörer i inredningen:

Kulörer betyder mycket i inredningen för mig. Jag arbetar med Feng Shui och är även Feng Shui konsult, kulörer gör att man kan påverka stämningen efter vilka kulörer man väljer att använda och hur man skapr hemmet efter vilka personer som lever där. Man väljer och sätter samman kulörer efter vilken känsla man vill skapa. De kulörer jag använder hemma är ofta milda, går ton-i-ton, de är ofta grå, beige med svarta kontraster till eller mörka träslag men också lite lila som även är en av tonerna i denna kulör.

AddSimplicity målar med sin signaturfärg

Vill du läsa mer on allt Jannice spännande projekt så kan du följa henne här: 
Blogg: http://blogg.skonahem.com/addsimplicity/
Instagram: @addsimplicity

Hämtar data, vänta...