Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Provmåla väggarna utan ett enda penseldrag

Testa Nordsjö Visualizer app

Visualizer lanserades först 2014 och appen har laddats ner över 10 miljoner gånger. Den nya versionen är utvecklad för att göra målningen ännu enklare och mer inspirerande. Den innehåller en rad funktioner som hjälper dig att se, dela och nästintill måla väggarna i de valda kulörerna.

Visualizer Mine kulörer
Visualizer Mine kulörer

Visualizer innehåller en förbättrad videofunktion som gör att det med rörlig bild går att visualisera kulörerna på rummets väggar. Appen innehåller också en omedelbar färgväljarteknik och genom att fotografera något eller använda en bild med en färg som önskas kan du sedan visualisera kulören direkt på skärmen. Det går även att dela sina visualiserade väggkulörer med vänner via sociala medier för att få feedback.

Visualizer Kulörpalett
Visualizer Kulörpalett

Vilken kulör du väljer på väggen är det viktigaste du kan göra för att påverka ett rums karaktär. Vi har idag ett annat sätt att se på väggfärg. Äldre generationer målade om för att de var tvungna, medan vi nu för tiden målar om för att vi vill. Med dagens teknik går det att underlätta kulörvalen. Dessutom kan appar leda till att kreativiten ökar genom att vi vågar testa och uttrycka oss mer med kulörer i hemmet

Ladda ned gratisappen Nordsjö Visualizer i dag och börja dela, inspirera och skapa med kulörer!

Läs mer

Måla köket

Måla vardagsrum

Hämtar data, vänta...