Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Pella Hedebys signaturfarg PaleDune

Pale Dune by Pella

​Kulören jag har valt är en beige, mycket neutral och ljus färg. Jag har valt den för att hitta en kulör som kan fungera under en lång tid

Presentation av bloggare:

Pella Hedeby, svensk inredare, stylist och influencer
Inredning har alltid varit en viktig del av mitt liv och jag har samlat inspirationsbilder i pärmar så länge jag kan minnas. Nyckelordet i min stil är harmoni. Jag älskar det avskalade, nästan minimalistiska uttrycket som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala, där tyngdkraft och tonalitet styrs efter säsong. Materialvalen är naturliga, till exempel trä, sten, betong, läder och metaller som bryts av med en vacker patina. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat alternativ till inredningsvärldens överflöd av valmöjligheter.

Presentation av kulören: Pale Dune byPella

Kulören jag har valt är en beige, mycket neutral och ljus färg. Jag har valt den för att hitta en kulör som kan fungera under en lång tid. Den är inte för varm men håller sig ändå inom gråskalan som jag gillar att arbeta med. Den passar också ihop med den mjuka och minimalistisk stilen som jag ofta beskrivs med. Jag skulle faktiskt vilja arbeta mer med den beigea skalan i mitt eget hem, så jag valde en kulör som jag tror jag skulle kunna använda länge.

Pella Hedeby skapar moodboard med färg
PellaHedeby och moodboard

Användningsområde:

Denna kulören med en beige ton tror jag kan fungera riktigt bra på stora ytor och i flera rum. Det är en neutral kulör som pasar bra in in flera sammanhang och under en lång tid. Jag valde också den för att jag ofta arbetar med ljusa träslag.

PellaHedeby och moodboard
Hämtar data, vänta...