Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

En fasadfärg av absolut högsta kvalitet

Vår bästa fasadfärg någonsin - Nordsjö One Supreme. En modern halvmatt fasadfärg av absolut högsta kvalitet som både skyddar fasaden och ser till att ditt hus ser nymålat ut i många år. Färgen som är utvecklad och anpassad för det nordiska klimatet är dessutom miljömärkt med Svanen.

Uppfyll drömmen om en fulländad fasad

Det nordiska klimatet är oerhört tufft för träfasaden och dagens husägare ställer höga krav på den produkt som har till uppgift att både skydda fasaden och se till att huset ser nymålat ut år efter år. Därför har vi på Nordsjö arbetat intensivt med att utveckla och testa olika formuleringar och med Nordsjö One Supreme har vi nu tagit fram en fantastisk produkt med många starka egenskaper som lever upp till drömmen om den fulländade fasaden.

Nordsjö One Supreme - en fasadfärg av absolut bästa kvalitet

En färg som visar upp husets bästa sida – länge

En färg av absolut högsta kvalitet är ett tacksamt sätt att förlänga känslan av ett nymålat hus. Nordsjö One Supreme är självrengörande, vilket innebär att minimalt med smuts fastnar på färgfilmen och att ytan enkelt sköljs ren när det regnar. 

Med Nordsjö One Supreme får du även en modern och fantastisk halvmatt finish och inte minst en enastående glans- och kulörbeständighet. Allt för att göra den extra lämpad för dig som vill hålla träfasadens lyster fräsch och levande i många år.

Följer man dessutom vår rekommenderade systemmålning har du ett oerhört bra skydd för träfasaden upp till hela 16 år. Genom att välja en riktigt bra premiumfärg för ditt hus som kräver minimalt med underhåll kan du helt enkelt lägga tiden på bättre saker – varför inte utveckla en underbar trädgård, planera en pool eller bara lapa sol på terrassen.

Trävägg målad i Nordsjö One Supreme

Med exceptionella egenskaper som underlättar målningsarbetet

Nordsjö One Supreme har en extra fyllig konsistens, vilket gör den väldigt enkel och smidig att måla med. Dess exceptionella täckförmåga och att man får mycket färg i penseln gör den otroligt lättbearbetad och är därmed väldigt omtyckt att måla med.

Produktens enastående täckförmåga gör också att det endast behövs 1-2 lager vid ommålning. Nordsjö One Supreme är även snabbtorkande,  vilket också är en väldigt viktig fördel som underlättar målararbetet och du blir snabbare klar med ditt projekt.

Täckfärg måla utomhus

Nordsjö One Supreme – utmärkande produktegenskaper:

  • Exceptionell täckförmåga
  • Enastående glans- och kulörbeständighet 
  • Självrengörande och snabbtorkande
  • Fyllig konsistens för smidig applicering 
  • Endast 1-2 skikt vid ommålning
  • Upp till 16 års skydd vid rekommenderad systemmålning
  • Fantastisk halvmatt finish (glans 20)
  • Miljömärkt med Svanen
Hämtar data, vänta...