Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Sätt färg på fantasien på barnrummet

Drömrummet

9 av 10 barn får inte själva välja färg till sitt rum. Ja, så säger undersökningen som presenterats. Det ska det dock bli ändring på säger vi genom initiativet Drömrummet. Därför vill vi gärna presentera några influencers som involverar sina barn i det mesta och det är väl så det ska vara?


 

DIY Danmark

 

Dan och Line, som driver kontot @DIYDanmark, är tillsammans med sina tre barn en riktigt do-it-yourself familj. De snickrar, pysslar och fixar. Målar gör de naturligtvis också. Line säger ”Vi elsker Nordsjö og har alltid børnene med på att skabe sine egne rum. Det er så hyggeligt og vi viser meget mere den næste tid – vi er snart færdige med rummet”.  

Läs mer på www.diydanmark.dk, eller följ familjen på Instagram  Dan & Line (@diydanmark)

Familjen åker alltid tillsammans till butiken för att välja färg. Samtliga tycker om att prova nya kulörer och är inte rädda för de lite mer färgstarka paletterna. De tar alltid med sig färgprover hem och ser hur allt passar samman och för att se vilken stämning kulören ger i rummet. Färgerna i huset måste följa en röd tråd men också passa barnens smak. Line säger också att familjen är sugna på att prova kulörerna från Brave Ground som presenterades som årets färg 2021 länk: Nordsjo Årets kulör 2021 | Brave Ground™ 

Nu senast var det deras son Mads 5 år som var med och gjorde om sitt rum. Kulörerna han valde var en lite mörkare grön till väggarna och ljusare grön till taket. Såå häftigt tycker vi!

Rummet är målat i kulörerna Midnight Garden

Claudia Behnan

Claudia Behnan som driver IG-kontot @claudia.behnan, äälskar inredning, är lite vågad och går ”all in” med mörkare kulörer vilket gör att hennes hem står ute lite i det svenska sociala medier landskapet. Hennes son Charlie hade vuxit ur sitt barnrum och det var dags för en make-over.

Kulören Charlies rum är målad med är Clear Calais ON.00.58 och är en mellangrå, lite kallare kulör. De målade in lister och fönsternischerna i samma kulör vilket gav effekten av en total inramning av rummet. Den ljusare kulören heter Light Calais GN.01.88 och är en bruten, mjuk vit kulör. Claudia säger "jag är supernöjd och det är @mxchalle193 då han själv valt kulörerna"

Claudia och Malle (@claudiaochmalle) TikTok | Watch Claudia och Malle's Newest TikTok Videos

 Så här gick det till
Hämtar data, vänta...