Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Monokromt och kreativt hos @bohemdeluxe

Jenny Hultgren är en frilansande interiörstylist som driver det mycket populära instagramkontot @bohemdeluxe. Inspireras av hennes öga för vackra detaljer, upcycling och monokroma färgsättning!

Monokromt och modigt

Det första man ser när man kommer in i rummet är det stora härliga skrivbordet, en upcyclad gammal skolbänk som ger en unik prägel. Det bruna blir en vacker variation mot gråskalan och skapar en varmare atmosfär. Pricken över i:et är griffeltavlan, som blir ett både praktiskt och stilsäkert blickfång på väggen.

Väggarna är målade med lyxigt matta färgen Ambiance Xtramatt i kulören Shiny Calais.

Tips för tavelvägg

@bohemdeluxe4
@bohemdeluxe4

Vart du än vänder dig utstrålar inredningen kreativitet – väggen närmast dörren är dedikerad till en mängd vackra tavlor. Ett tips om du vill skapa din egen tavelvägg är att kolla hur Jenny har gjort och blanda stora och små tavlor för ett resultat som är levande och inte för strikt.

Förtjusande förvaring

@bohemdeluxe1
@bohemdeluxe1

Såklart är det inte bara inredningen som är kreativ, här finns mängder av smart och snygg förvaring så även rummets invånare kan släppa loss och skapa!

@bohemdeluxe6
@bohemdeluxe6

En hylla för allt det viktigaste.

Matta väggar och käpphästar

@bohemdeluxe7
@bohemdeluxe7

En växt i fönstret blir ett vackert blickfång, och får en vild käpphäst att känna sig mer som hemma. Vi älskar de snygga pappersäckarna som snabb i-och-ur leksaksförvaring!

Jennys personliga inredningsdetaljer i svart, brunt, grönt och vitt kompletteras så himla fint av ljusgrå Shiny Calais, och Ambiance Xtramatt ger väggarna en utsökt, matt yta. Vi tipsar varmt om att följa @bohemdeluxe på Instagram för mer inspiration!

Hämtar data, vänta...