Inspiration barnrum, Måla barnrum, Kreativt barnrum, Inspiration Måla barnrum

Med ränder skapar du enkelt ett färgglatt och kreativt barnrum

Se hur du kan använda enkla ränder för att skapa en färgglad och kreativ hörna som ditt barn älskar.

Ränder är ett lekfullt och användbart sätt att hitta på något spännande i barnets rum – oavsett om du vill tillföra djärva färgkontraster, måla en lodrät färgmarkering mellan två syskons ytor i rummet eller skapa lugn och harmoni med mjukare nyanser.

Längre ner hittar du några roliga idéer och sedan kan du titta på vår korta Gör det själv-video om hur du målar enkla ränder. Variant med lodräta linjer Om dina barn delar rum och har olika uppfattning om vilken färg de vill ha, använd ränder för att dela rummet med stil. På så sätt får båda syskonen en yta som är deras egen.

Vilka kulörer?

Mystical Rochefort, Bright Marseille och Illuminated Nice

Känner du dig inspirerad?

Använd vår enkla teknik med snöre och krita för att skapa egna ränder. 

Kreativ hörna

Dela av en hörna i barnrummet med en dramatisk rand som markerar en mysig liten pysselhörna. Och varför inte måla möblerna i matchande nyanser?

En grön nyans i en kreativ hörna kan sprida både energi och fantasi – perfekt inramning till spirande konstnärer, med andra ord!

Sugen på att testa lite andra former också?

Ta en titt på vad du kan göra med geometriska former i barnets sovrum.

.

Vilka kulörer?

Deep Cognac, Glowing Lyon, Soft Valence, Dazzling Toulouse.

Alla våra kulörer kan köpas i vår tvättbara och tåliga väggfärg, Easy2Clean. Tack vare den innovativa, fläckavvisande tekniken passar färgen perfekt i barnrum!

Läshörna med en smula dramatik

Barnrum

Vilka kulörer?

Dazzling Marseille, Dazzling Antibes, Intense Grasse, Bright Calais.

Behöver du tips på vilka kulörer du ska välja? Ta en titt i vår snabbguide om favoritfärger till barnrum Favoritfärger i barnrummet.

Barnrum

Vill du snabbt fräscha upp väggarna i barnrummet? En enda färgrand runt hela rummet är ett effektivt sätt att använda både tid och färg – och allt som krävs för att förvandla ett rum. Måla möbler eller andra inredningsdetaljer i samma färg, så blir resultatet ännu mer spännande. Ta del av våra tips och råd för att skapa inspirerande barnrum – vi hjälper dig med allt från små ytor till att hålla budgeten. Inspirerande inredningstips till barnens sovrum.

Vilka kulörer?

Dusky Dijon, Illuminated Dijon. 

Om du vill utvidga ränderna till ett större koncept, se hur du kan skapa ett barnrum på Bilar-tema.