Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Se hur @designbycilla målar en vägg med Årets kulör

Måla vägg ton i ton

Cilla Rosvall @designbycilla fick i uppdrag att måla en vägg utifrån någon av de paletter som finns i Årets kulör. Valet föll på den lite svalare paletten Calm. Tillsammans med den rosa-lila Sweet Embrace och inblandning av lite gult från Restful Rochefort så har hon fått fram en ljuvligt lekfull målning med detaljer som sticker ut.

Helmatt vägg i lekfullt mönster

Cecilia valde ut kulörerna från https://www.nordsjo.se/sv/nordsj%C3%B6-%C3%A5rets-f%C3%A4rg-2024#colour-of-the-year och åkte sedan till HORNBACH i Sundbyberg. Där valde hon Original vägg- och takfärg. En helmatt färg med hög kulörbeständighet som är märkt med både EU-Blomman och Svanen. Läs mer om färgen här https://www.nordsjo.se/sv/produkter/nordsj%C3%B6-original-tak-och-v%C3%A4ggf%C3%A4rg-helmatt-3?size=1L. Vill man ha en riktigt tålig vägg till barnrum så rekommenderar vi: https://www.nordsjo.se/sv/produkter/nordsj%C3%B6-perform-easy2clean-v%C3%A4ggf%C3%A4rg?size=1L

Cecilia målar varje fält i bergsmönstret med två strykningar och har roller och pensel till hjälp.

Snickerier: hyllor, tavellister, kub mm.

Sedan som kronan på verket har hon kompletterat med matchande inredning från HORNBACH, bland annat gardiner, krukor, en gosig matta och passande tavellister som är lätta att måla om med Nordsjö Original snickerifärg (https://www.nordsjo.se/sv/produkter/nordsj%C3%B6-original-tak-och-v%C3%A4ggf%C3%A4rg-helmatt-3?size=1L). ”Du bara slipar tavellisterna lätt, målar med Nordsjö häftgrund som bas och sedan två strykningar med Nordsjös snickerifärg i den kulör du vill ha”, tipsar Cecilia.

Se hur @designbycilla målar barnrumsmöbler med Nordsjö Original Snickerifärg glans 15

Cecilia målar varje fält i bergsmönstret med två strykningar och har roller och pensel till hjälp.

Till sist - det bästa! Att sätta allt på plats och låta visionen växa. ”Det är lika magiskt varje gång, och wow vilken förvandling det blev – kulörerna är helt underbara!” säger Cecilia.

Artikelritningföreefter

Cecilia som är DIY-proffs och barnrumsdesigner delar mer tips på sin Instagram och på sin blogg: www.designbycilla.se/blogg

Originalserien från Nordsjö finns i flera olika produkter som grundfärg, takfärg, spärrvitt och väggfärg. Väggfärgen finns i glansgraderna helmatt 3, helmatt 5, matt 7 och halvmatt 20. De fungerar på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv m.m.

Kulörer laddas…