Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Mörka färgtrender

Vill du prova något nytt på inredningsfronten? Vi avslöjar våra bästa kulörval för er som vill välja mörka färger när ni flyttar.

”Jag vill prova något annorlunda nu när jag äntligen har kommit på plats i mitt nya hem”

Enligt vår globala undersökning så inspireras 31 % av de som flyttar av mode och trender inom heminredning och kulörer.

För er som flyttar och har lust att prova på något nytt på inredningsfronten, så är de mörka och nyckfulla nyanserna moderna just nu.

För hemmet är mörkare kulörer ett lätt och prisvänligt sätt att skapa en sofistikerad känsla. Det räcker med lite färg, särskilt om du målar en fondvägg.

Kolla in våra exklusiva kulörer och upptäck hur Nordsjö kan hjälpa dig att fixa stilen.

En ametistfärgad vägg tillför passion till din färgsättning, och fungerar väldigt bra i stora rum som till exempel vardagsrum
Tillfor passion med morklila

1) Ametist

Denna fylliga lila nyans är både livfull och lockande. Kulören passar mycket bra i stora rum som vardagsrum. Kombinera gärna med komplementkulörer som mossgrön, intensiva gula toner, såväl som röda och blå nyanser för en slående effekt.

Mörkgrått är ett snabbt sätt att få ett rum att omedelbart kännas lyxigare. Eftersom grått är en recessiv kulör drar den inte uppmärksamheten till sig vilket gör kulören till det perfekta alternativet till vitt eller gräddvitt som en neutral bakgrund.
Valj gratt for en sofistikerad kansla

2) Stormgrått

Mörkgrått ger ett rum en lyxigare känsla. Eftersom grått är en recessiv kulör drar den inte uppmärksamheten till sig, och är därför ett passande alternativ till vitt eller gräddvitt.

En fyllig chokladröd nyans kommer ge ditt nya hem massor av dramatik
Heritage-kulorer erbjuder en klassisk stil

3) Djupaste röd

En fyllig chokladröd nyans ger ditt hem en dramatisk upplevelse, så det är bäst att använda den med måtta. Kombinera med fräscha vita väggar eller trädetaljer för en romantisk och elegant känsla — perfekt i sovrummet.

Teal har både blåa och gröna inslag vilket gör den till en otroligt fridfull kulör som kan användas på många ytor i ditt nya hem.
Prova tidlos teal

4) Tidlös teal

Teal har både blå och gröna inslag, vilket gör den till en otroligt fridfull kulör som kan användas generöst i hela ditt nya hem. Balansera stilen med mintgrön för en lugnande effekt eller kombinera med senapsgult för en vågad stil.

Smaragdgrönt är en bländande nyans som traditionellt associeras med välstånd och lyx. Gör intryck genom att kombinera den med sammetsblått och guld
Tillfor energi med smaragdgrona vaggar

5) Smaragdgrön

Smaragdgrönt är en bländande nyans som traditionellt associeras med rikedom och lyx. Kulören drar uppmärksamhet till sig, så blanda upp med neutrala toner för ett elegant vardagsrum. Om du känner dig vågad kan du få kulören att riktigt lysa med sammetsblå toner och guld.

Bästa tipset

Om du fortfarande är osäker på att färgsätta med mörkare nyanser kan du ladda ner appen Nordsjö Visualizer till din mobil eller surfplatta. Se väggen som du vill måla om på din skärm, välj en kulör från Nordsjö och tryck för att direkt se hur det nymålade rummet kan se ut.

Hämtar data, vänta...